top of page

ERHVERVSRENGØRING 

Når kontorer, indgangspartier og mødelokaler i din virksomhed fremstår skinnende rene og polerede, sender det et signal til kunder og interessenter om, at her er der styr på tingene. En ren virksomhed udstråler nemlig professionalisme, overskud og pålidelighed. Derfor er det også afgørende, at du vælger den rette servicepartner, når du skal have udført erhvervsrengøring.

Fokus på kvalitet

Hos Servicegruppen NORD  har vi kvaliteten i højsædet. Vi har en mission om at blive din foretrukne leverandør af erhvervsrengøring, og derfor arbejder vi målrettet for, at du bliver tilfreds med de resultater, vi leverer. Servicegruppen NORD varetager rengøringen for mange virksomheder på hele Sjælland. Vi arbejder blandt andet i følgende områder:

Erhvervsrengøring - professionelle løsninger til professionelle kunder

Servicegruppen NORD tilbyder forskellige serviceløsninger til erhvervsdrivende kunder - lige fra den daglige rengøring over vedligeholdelse af de grønne arealer til grundig vinduespolering. Vi udfører desuden malerarbejde og gulvservice, hvis vægge eller gulve i din virksomhed trænger til en kærlig hånd.

Garanti for et professionelt resultat

Du er dog altid garanteret et professionelt resultat - uanset opgavens omfang og type. Kvalitet og tilfredse kunder er altid førsteprioritet. Derfor benytter vi udelukkende uddannet personale, ligesom kvaliteten af vores assistenters arbejde løbende tjekkes af vores inspektører. Det er med til at sikre, at dine behov for omhyggelig erhvervsrengøring altid bliver imødekommet, når du samarbejder med Servicegruppen NORD.

Tryg og fleksibel erhvervsrengøring

Selvom kvaliteten af din erhvervsrengøring er en essentiel forudsætning for, at du bliver tilfreds med vores service, er tryghed og fleksibilitet lige så vigtige nøgleord hos Servicegruppen NORD. Derfor bestræber vi os på, at det altid er den samme rengøringsassistent, der gør rent i din virksomhed. Dermed ved du, at medarbejderen kender dine krav, ligesom det også er med til at give en mere tryg og tillidsvækkende erhvervsrengøring, når du har en fast assistent på opgaven.

Vi tilpasser os dine krav

Du kan i øvrigt altid ændre vilkårene i vores aftale, hvis dine behov for erhvervsrengøring skulle ændre sig. Omfang, frekvens og pris er aldrig fastlagt på forhånd, og vi kan til enhver tid tilpasse vores service til dine krav og ønsker.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Servicegruppen NORD kan kontaktes telefonisk eller på mail til frank@servicenord.dk. Vi besvarer mails og telefonopkald mellem 08:00 og 16:00.

Du er altid velkommen til at henvende dig til os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring.

København | Nordsjælland | Helsingør | Hillerød | Amager | Frederiksberg | Roskilde | Hørsholm

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
bottom of page