top of page

 

ERHVERVSRENGØRING I HILLERØD

Hos Servicegruppen NORD tilbyder vi erhvervsrengøring i Hillerød til små og mellemstore virksomheder. Med vores mange års erfaring inden for professionel rengøring og med vores fleksible tilbud kan vi og vores rengøringsmedarbejdere garantere dig kvalitetsrengøring med et flot resultat til en god pris.

Erhvervsrengøring i Hillerød – når det passer dig

Har du brug for erhvervsrengøring i Hillerød, kan Servicegruppen NORD hjælpe dig med et skræddersyet tilbud. Du kan overlade al rengøring til os, eller du kan lade os klare de mere omstændige dele af rengøringen og for eksempel selv stå for at tørre af eller tømme skraldespande. Det er helt op til dig.​

Vi giver dig nemlig mulighed for at få et skræddersyet tilbud på erhvervsrengøring i Hillerød, så du kun får de ydelser, du har brug for. Forskellige virksomheder har forskellige behov, og det er vi opmærksomme på. Derfor har vi altid fokus på at give dig et godt tilbud på netop de rengøringsydelser, som du ønsker at få professionel hjælp til. Det betyder også, at vi kan give dig en god pris, når du skal have et tilbud på erhvervsrengøring i Hillerød.
 

Vi kan hjælpe med rengøringen af hele din virksomhed, eller vi kan påtage os dele af rengøringen. Vi tilbyder alt fra støvsugning til gulvvask og rengøring af toiletter, køkkener med mere, men vi kan også klare din vinduespudsning.
 

Med Servicegruppen NORD behøver du således kun én aftale om erhvervsrengøring i Hillerød.
 

Kvalitet og tryghed er i fokus

At lade et professionelt rengøringsfirma klare rengøringen i virksomheden er ikke kun et spørgsmål om en god pris. Det handler også om kvalitet og tryghed, og dét er vores kerneværdier hos Servicegruppen NORD.

Alle vores rengøringsmedarbejdere bliver grundigt oplært, og vi sørger desuden for løbende efteruddannelse af vores medarbejdere, så du altid kan regne med, at kvaliteten er i top. Vores medarbejdere er professionelle og grundige, og så er de vant til at arbejde med erhvervsrengøring i Hillerød og i resten af landet, og derfor er de altid opmærksomme på at omgå elektroniske og mekaniske elementer med stor forsigtighed. De rengøringsmidler, vi anvender, lever desuden alle sammen op til Astma-Allergi Forbundets krav og er svanemærkede. Det betyder, at vi både passer på dig og dine medarbejdere, men også på miljøet.

Se hvor vi ellers tilbyder erhvervsrengøring.

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
bottom of page