top of page

VI PASSER GODT PÅ DIT HJEM!

Trygge kunder betyder alt for os, og vi passer på dit hjem, som var det vores eget, når vi udfører privat rengøring. Du vil få tildelt en fast og pålidelig assistent til dit hjem, som kender dig og vil gøre sit for at gøre rent, præcis som du vil have det. Vi har en åben dialog med vores assistenter, og du er altid velkommen til at kontakte os med henblik på at ændre den aftalte rengøring eller gøre opmærksom på eventuelle mangler – vi går nemlig højt op i kvaliteten og din tilfredshed.
 

Vores assistenter er stabile og ansvarsbevidste, og vi er stolte af vores assistenters fremmøde på hele 98%. Derudover taler vores assistenter dansk og har en ren straffeattest, ligesom de oplæres og videreuddannes i rengøringskvalitet.


Nøglesikkerhed

Når du udleverer en nøgle til os, modtager du en kvittering af den assistent, som du udleverer nøglen til. Det betyder at Servicegruppen NORD, har ansvaret for din nøgle.
Nøglen opbevares forsvarligt og bliver tildelt en fire cifret kode, som ikke kan sammenkædes med dit hjem. Skulle nøglen mod forventning bortkomme, sørger vi øjeblikkeligt for at omstille alle dine nøgler og låse på vores regning.

 

Hvis uheldet er ude

En sjælden gang kan vores assistenter komme til at skade nogle af dine ting. Skulle uheldet være ude, vil vores assistenter kontakte dig direkte gennem mail eller telefon. Vi er forsikrede og erstatter selvfølgelig, hvis vi mod forventning skulle komme til at ødelægge noget.

En meget sjælden gang kan der forekomme skader, som vores assistenter ikke er opmærksomme på. Skulle dette opstå, så tag gerne et billede af skaden og send det pr mail til vores kontor med en kort beskrivelse - så tager vi os sagen hurtigst muligt.

Erstatning af skader afregnes normalt separat og sættes ind på din konto. Beløbet kan derfor ikke fratrækkes i rengøringen.

Har du meget værdifulde ting, eller ting med stor affektionsværdi, må du gerne gøre os opmærksomme på det – så vil vi instruere vores assistenter i at passe særligt på.

 

Udtalelser fra kunder:

Mette
Vi har været meget tilfredse

Vi har været meget tilfredse med den rengøring Servicegruppe Nord har gjort over de seneste år. Vi har haft få skift i assistenter, der er kommet i hjemmet, hvilket har været rigtigt fint og trygt.
Det er let at få fat i kundeservice, skulle der være brug for det og de har ligeledes været hurtige i forhold til de få ændringer, der har været i perioden.

 

Vibeke
Sommerhus rengøring plus+

Servicegruppen Nord hjælper os med det praktiske omkring rengøring, leje og vask af sengetøj/håndklæder/viskestykker, samt plæneklip og vinduespuds, ifm udleje af vores sommerhus i Nordsjælland. Stor ros til Servicegruppen for at hjælpe os med at gennemtænke det praktiske ved udleje, hurtig respons og stor fleksibilitet ift vores og gæsternes ønsker og forespørgsler, samt fuldstændig knirkefri hjælp på alle måder. Vi har meget tilfredse lejere i vores sommerhus, og takker SN for det i høj grad. De varmeste anbefalinger fra os.

Birgitte som sidder i salg
Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde. Bolig/job ordningen, populært kaldet "servicefradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 11.900,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.
Lotte fra kundeservice - Servicegruppen NORD
bottom of page