1/4

VI PASSER GODT PÅ DIT HJEM!

Trygge kunder betyder alt for os, og vi passer på dit hjem, som var det vores eget, når vi udfører privat rengøring. Du vil få tildelt en fast og pålidelig assistent til dit hjem, som kender dig og vil gøre sit for at gøre rent, præcis som du vil have det. Vi har en åben dialog med vores assistenter, og du er altid velkommen til at kontakte os med henblik på at ændre den aftalte rengøring eller gøre opmærksom på eventuelle mangler – vi går nemlig højt op i kvaliteten og din tilfredshed.
 

Vores assistenter er stabile og ansvarsbevidste, og vi er stolte af vores assistenters fremmøde på hele 98%. Derudover taler vores assistenter dansk og har en ren straffeattest, ligesom de oplæres og videreuddannes i rengøringskvalitet.


Nøglesikkerhed

Når du udleverer en nøgle til os, modtager du en kvittering af den assistent, som du udleverer nøglen til. Det betyder at Servicegruppen NORD, har ansvaret for din nøgle.
Nøglen opbevares forsvarligt og bliver tildelt en fire cifret kode, som ikke kan sammenkædes med dit hjem. Skulle nøglen mod forventning bortkomme, sørger vi øjeblikkeligt for at omstille alle dine nøgler og låse på vores regning.

 

Hvis uheldet er ude

En sjælden gang kan vores assistenter komme til at skade nogle af dine ting. Skulle uheldet være ude, vil vores assistenter kontakte dig direkte gennem mail eller telefon. Vi er forsikrede og erstatter selvfølgelig, hvis vi mod forventning skulle komme til at ødelægge noget.

En meget sjælden gang kan der forekomme skader, som vores assistenter ikke er opmærksomme på. Skulle dette opstå, så tag gerne et billede af skaden og send det pr mail til vores kontor med en kort beskrivelse - så tager vi os sagen hurtigst muligt.

Erstatning af skader afregnes normalt separat og sættes ind på din konto. Beløbet kan derfor ikke fratrækkes i rengøringen.

Har du meget værdifulde ting, eller ting med stor affektionsværdi, må du gerne gøre os opmærksomme på det – så vil vi instruere vores assistenter i at passe særligt på.

Sys sidder klar til at hjælpe dig (4).png
Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde.
Bolig/job ordningen, populært kaldet ”håndværkerfradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 25.000,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.