top of page

AIRBNB rengøring hos Servicegruppen NORD

Udlejer du din lejlighed, dit hus eller dit feriehus over AIRBNB eller lignende? Så kender du helt sikkert til den arbejdsopgave, der ligger i rengøring og klargøring mellem udlejninger. Hos Servicegruppen NORD tilbyder vi at varetage denne rengøring mellem dine udlejninger - så bliver det ikke nemmere. Vi kommer bl.a. gerne til udlejningsboliger i Nordsjælland, Storkøbenhavn, København, Køge og Roskilde..  

 

“ENGANGS”, "AIRBNB" eller en fast rengøringsaftale 

Vi tilbyder at udføre "ENGANGS" rengøring, så det passer din udlejning bedst. Har du kun brug for en enkeltstående rengøring, kommer vi gerne og udfører denne. Udlejer du din bolig regelmæssigt, kan du med fordel etablere en rengøringsordning hos os med "AIRBNB" service. Ved en sådan ordning kommer vi og gør rent efter en endt udlejning, så boligen er ren og pæn til den næste lejer. Så skal du blot koncentrere dig om selve udlejningen.  


AIRBNB rengøring i høj kvalitet
Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores rengøring, og vi sørger altid for at efterlade en bolig, der fremstår pæn og klar til dine gæster. Vi forstår, at en AIRBNB-bolig i høj grad bedømmes ud fra renheden. Med henblik på at kunne tilbyde en omfattende rengøringsservice til din AIRBNB-udlejning, tilbyder vi endvidere skifte sengetøj som en del af rengøringen, eller evt. at leje en linnedpakke som indeholder bl.a. håndklæder, sengetøj, mm. Vi er din professionelle rengøringspartner.  

 

Ring i dag og hør nærmere 

Vil du høre mere om dine muligheder for professionel AIRBNB rengøring, er du velkommen til at ringe på telefon 53 53 66 00 eller udfyld vores formular og så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på en rengøringsløsning, der imødekommer dine behov.  

 

Vi tilbyder at udføre alle typer af rengøringsopgaver. Du kan få et overblik over vores priser her - husk at du kan få tilskud på vores private rengøring. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Klik her for at læse om professionelt flytterengøring.

Birgitte som sidder i salg
Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde. Bolig/job ordningen, populært kaldet "servicefradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 6.600,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.

Vibeke
Sommerhus rengøring plus+

Servicegruppen Nord hjælper os med det praktiske omkring rengøring, leje og vask af sengetøj/håndklæder/viskestykker, samt plæneklip og vinduespuds, ifm udleje af vores sommerhus i Nordsjælland. Stor ros til Servicegruppen for at hjælpe os med at gennemtænke det praktiske ved udleje, hurtig respons og stor fleksibilitet ift vores og gæsternes ønsker og forespørgsler, samt fuldstændig knirkefri hjælp på alle måder. Vi har meget tilfredse lejere i vores sommerhus, og takker SN for det i høj grad. De varmeste anbefalinger fra os.
 

Mette

Vi har været meget tilfredse

Vi har været meget tilfredse med den rengøring Servicegruppe Nord har gjort over de seneste år. Vi har haft få skift i assistenter, der er kommet i hjemmet, hvilket har været rigtigt fint og trygt.
Det er let at få fat i kundeservice, skulle der være brug for det og de har ligeledes været hurtige i forhold til de få ændringer, der har været i perioden.

bottom of page