top of page

AirBnB rengøring hos Servicegruppen Nord 

Udlejer du din lejlighed, dit hus eller dit feriehus over AirBnB eller lignende? Så kender du helt sikkert til den arbejdsopgave, der ligger i rengøring og klargøring mellem udlejninger. Hos Servicegruppen Nord tilbyder vi at varetage denne rengøring mellem dine udlejninger over alt i Danmark - så bliver det ikke nemmere. Vi kommer bl.a. gerne til udlejningsboliger i Nordsjælland, Storkøbenhavn, København, Køge og Roskilde..  

 

“On demand” eller en fast rengøringsaftale 

Vi tilbyder at udføre AirBnB rengøring, så det passer din udlejning bedst. Har du kun brug for en enkeltstående rengøring, kommer vi gerne og udfører denne. Udlejer du din bolig regelmæssigt, kan du med fordel etablere en rengøringsordning hos os. Ved en sådan ordning kommer vi og gør rent efter en endt udlejning, så boligen er ren og pæn til den næste lejer. Så skal du blot koncentrere dig om selve udlejningen.  


AirBnB rengøring i høj kvalitet
Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores rengøring, og vi sørger altid for at efterlade en bolig, der fremstår pletfri. Vi forstår, at en AirBnB-bolig i høj grad bedømmes ud fra renheden. Med henblik på at kunne tilbyde en omfattende rengøringsservice til din AirBnB-udlejning, tilbyder vi endvidere at vaske og skifte sengetøj som en del af rengøringen. Vi er din professionelle rengøringspartner.  

 

Ring i dag og hør nærmere 

Vil du høre mere om dine muligheder for professionel AirBnB rengøring, er du velkommen til at ringe på telefon 53 53 66 00 - så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på en rengøringsløsning, der imødekommer dine behov.  

 

Vi tilbyder at udføre alle typer af rengøringsopgaver. Du kan få et overblik over vores priser her - husk at du kan få tilskud på vores private rengøring. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Klik her for at læse om professionelt flytterengøring.

Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde.
Bolig/job ordningen, populært kaldet ”servicefradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 6.600,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.
Frank Offersen - Servicegruppen NORD
bottom of page