top of page

Flytterengøring hos Servicegruppen NORD

Står du over for en flytning, og er du på udkig efter et rengøringsfirma, som kan tilbyde flytterengøring til en konkurrencedygtig pris? Hos Servicegruppen NORD tilbyder vi professionel flytterengøring i stor dele af Danmark - det gælder både i Nordsjælland, Storkøbenhavn, København, Køge og, Roskilde. Vi sørger for at levere effektiv rengøring, når du rykker ud af huset, lejligheden eller en anden type bolig, så du kan forlade dit hjem uden at bekymre dig over den irriterende og ofte omfattende rengøring, der følger med en flytning.  

 

Lad os klare den frustrerende rengøring 

Vi ved, at der kommer en del frustrerende rengøring ved flytning, og for at du kan klare din flytning så let som muligt, kan du lade os tage os af din flytterengøring. Herved kan du fokusere på det vigtigste i din flytning - at komme godt ud af dit gamle hjem og ind i dit nye. Vi kommer gerne ud til helt almindeligt omfattende opgaver samt opgaver, som er særligt omfattende. Uanset hvilken flytterengøringsopgave, du står over for, stiller vi vores professionelle service til rådighed.  

 

Vil du høre, hvad vi kan gøre for dig? 

Ønsker du at vide mere om vores tilbud inden for flytterengøring, er du velkommen til at ringe på telefon 3115 0301 og tal med Birgitte. Vi kommer gerne med et tilrettet og helt uforpligtende tilbud på en rengøring i forbindelse med flytningen.  

 

Vi leverer alt inden for rengøring til private samt rengøring til erhverv. Derudover tilbyder vi en særlig rengøringsløsning for personer, der udlejer huse, lejligheder, sommerhuse eller andet over AIRBNB.

Du kan læse meget mere om AIRBNB rengøring her. 

Birgitte - Servicegruppen NORD
Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde. Bolig/job ordningen, populært kaldet "servicefradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 11.900,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.

Vibeke
Sommerhus rengøring plus+

Servicegruppen Nord hjælper os med det praktiske omkring rengøring, leje og vask af sengetøj/håndklæder/viskestykker, samt plæneklip og vinduespuds, ifm udleje af vores sommerhus i Nordsjælland. Stor ros til Servicegruppen for at hjælpe os med at gennemtænke det praktiske ved udleje, hurtig respons og stor fleksibilitet ift vores og gæsternes ønsker og forespørgsler, samt fuldstændig knirkefri hjælp på alle måder. Vi har meget tilfredse lejere i vores sommerhus, og takker SN for det i høj grad. De varmeste anbefalinger fra os.
 

Mette

Vi har været meget tilfredse

Vi har været meget tilfredse med den rengøring Servicegruppe Nord har gjort over de seneste år. Vi har haft få skift i assistenter, der er kommet i hjemmet, hvilket har været rigtigt fint og trygt.
Det er let at få fat i kundeservice, skulle der være brug for det og de har ligeledes været hurtige i forhold til de få ændringer, der har været i perioden.

bottom of page