top of page
1/3

Flytterengøring hos Servicegruppen Nord 

Står du over for en flytning, og er du på udkig efter et rengøringsfirma, som kan tilbyde flytterengøring i topkvalitet til en konkurrencedygtig pris? Hos Servicegruppen Nord tilbyder vi professionel flytterengøring over hele Danmark - det gælder både i Nordsjælland, Storkøbenhavn, København, Køge, Roskilde, Odense, Vejle, Kolding og Århus. Vi sørger for at levere effektiv rengøring, når du rykker ud af huset, lejligheden eller en anden type bolig, så du kan forlade dit hjem uden at bekymre dig over den irriterende og ofte omfattende rengøring, der følger med en flytning.  

 

Lad os klare den frustrerende rengøring 

Vi ved, at der kommer en del frustrerende rengøring ved flytning, og for at du kan klare din flytning så let som muligt, kan du lade os tage os af din flytterengøring. Herved kan du fokusere på det vigtigste i din flytning - at komme godt ud af dit gamle hjem og ind i dit nye. Vi kommer gerne ud til helt almindeligt omfattende opgaver samt opgaver, som er særligt omfattende. Uanset hvilken flytterengøringsopgave, du står over for, stiller vi vores professionelle service til rådighed.  

 

Vil du høre, hvad vi kan gøre for dig? 

Ønsker du at vide mere om vores tilbud inden for flytterengøring, er du velkommen til at ringe på telefon 53 53 66 00. Vi kommer gerne med et tilrettet og helt uforpligtende tilbud på en rengøring i forbindelse med flytningen.  

 

Vi leverer alt inden for rengøring til private samt rengøring til erhverv. Derudover tilbyder vi en særlig rengøringsløsning for personer, der udlejer huse, lejligheder, sommerhuse eller andet over AirBnB.

Du kan læse meget mere om AirBnB rengøring her. 

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde.
Bolig/job ordningen, populært kaldet ”servicefradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 6.400,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.
bottom of page