top of page

KONTORRENGØRING I NORDSJÆLLAND

Hos Servicegruppen NORD leverer vi professionel erhvervsrengøring og kontorrengøring i Nordsjælland heriblandt Hillerød, Hørsholm, Hellerup, Rungsted, København og omegn.
 

Vi hjælper både små og mellemstore virksomheder

Vi tilbyder en bred vifte af muligheder inden for kontorrengøring hos både små og mellemstore virksomheder. Vi kan både hjælpe dig med den daglige rengøring, såsom støvsugning, aftørring af overflader og lignende, men vi håndterer også gerne større rengøringsopgaver. Der ikke nogen rengøringsopgave, der er for stor eller for lille til Servicegruppen NORD, og vi hjælper dig altid med at sammensætte en løsning inden for kontorrengøring i Nordsjælland, der passer til dig og din virksomheds behov.

Kontorrengøring skræddersyet til dig

Ikke to virksomheder er ens – og derfor skal rengøringsaftalen heller ikke være det. Hos Servicegruppen NORD sørger vi derfor altid for at lave skræddersyede aftaler til vores erhvervskunder. Med vores tilbud inden for kontorrengøring har du mulighed for selv at varetage udvalgte rengøringsopgaver og overlade andre til os. Vi klarer også uden problemer al kontorrengøringen i din virksomhed. Det vigtigste er, at du har mulighed for selv at vælge, hvilke opgaver du ønsker, at vi hjælper dig med. På den måde er du sikker på at få en aftale om kontorrengøring i Nordsjælland, der passer perfekt til din virksomheds behov.

Fokus på tryghed og kvalitet

Hos Servicegruppen NORD har vi kvalitet og tryghed i fokus i vores arbejde. Vores kunder skal være trygge ved at overlade rengøringen til os, og det bliver de, både når kvaliteten er i top, og når vores medarbejdere omgås rengøringen med respekt for den enkelte virksomhed. Derfor sørger vi for grundig oplæring af alle vores rengøringsmedarbejdere og for løbende efteruddannelse. Alle vores medarbejdere er erfarne rengøringsmedarbejdere og vant til at arbejde med rengøring omkring elektronik, mekanik og dokumenter og gør det med stor varsomhed og en professionel tilgang.​

Vi har forsikret vores kontorrengøring

Er uheldet alligevel ude, så er du med Servicegruppen NORD forsikret mod eventuelle skader. Vi dækker alle eventuelle skader og omkostninger i forbindelse med skader under vores kontorrengøring i Nordsjælland. Derfor kan du altid trygt overlade rengøringen til os og vores erfarne medarbejdere, der ved, hvordan man passer på tingene under rengøring og tager ansvar for deres arbejde.

Mere end bare rengøring

Uanset hvilken rengøringsopgave du ønsker hjælp til, står vi klar til at hjælpe dig hos Servicegruppen NORD. Hos os kan du altid regne med kompetente medarbejdere, der leverer kvalitetsresultater inden for kontorrengøring i København, Hillerød, Hørsholm, Hellerup, Rungsted og generelt i Nordsjælland.

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
bottom of page