top of page

HVEM KAN FÅ GLÆDE AF SERVICEFRADRAGET TIL RENGØRING

OG ANDRE SERVICES?

Skattefradraget er tilbage, og med servicerfradraget bliver hver 3. rengøring gratis. Så hvem har lyst til at bruge fritiden på rengøring?

Alle mennesker over 18 år, der er tilmeldt folkeregistret på en adresse i Danmark, kan fratrække op til kr. 11.900,- i skat om året til lønudgiften til services i og omkring boligen. Det betyder, at rengøring, vinduespolering, havearbejde og lignede services er omfattet af servicefradraget og kan fratrækkes i skat.

For at anvende skattefradraget skal du benytte dig af et registreret firma, som Servicegruppen Nord, og angive det beløb, som du har købt rengøring og lignende services for, på din selvangivelse. Servicefradraget gælder også i 2024.

Bestil et helt uforpligtende online tilbud her og få et overblik over, hvor meget rengøring af dit hjem vil koste og hvad, der er inkluderet i prisen. Efter over 10 års erfaring med rengøring, vinduespolering og havearbejde har vi hos Servicegruppen NORD en stor forståelse for individuelle ønsker og behov ved rengøring, så tøv ikke med at bestille et møde hjemme hos dig med en af vores konsulenter, det er ganske gratis og uforpligtende.


Udtalelser fra kunder:

 

Mette - Effektiv og stabil rengøring

Vil gerne dele min begejstring for den service og det Stykke arbejde vi oplever fra vores faste Rengøringshjælp fra Servicegruppen Nord. Især niveauet af gulvvask er helt i top. Kan kun anbefale dem hvis du ønsker stabil og effektiv rengøring.
 

Marie - Super effektive og pålidelige!
Vi har været særdeles glade for vores oplevelse med rengøring fra Servicegruppen Nord. Vores team har været grundige, effektive og søde. Vi er blevet mødt imødekommende, når vi har haft behov for at ændre aftaler. Det har været let og en stor hjælp i en travl hverdag! Giver vores varmeste anbefalinger!

Birgitte som sidder i salg
Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde.
Bolig/job ordningen, populært kaldet ”servicefradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 11.900,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.
bottom of page