top of page

HVEM KAN FÅ GLÆDE AF SERVICEFRADRAGET TIL RENGØRING

OG ANDRE SERVICES?

Skattefradraget er tilbage, og med servicerfradraget bliver hver 3. rengøring gratis. Så hvem har lyst til at bruge fritiden på rengøring?

Alle mennesker over 18 år, der er tilmeldt folkeregistret på en adresse i Danmark, kan fratrække op til kr. 6.600,- i skat om året til lønudgiften til services i og omkring boligen. Det betyder, at rengøring, vinduespolering, havearbejde og lignede services er omfattet af servicefradraget og kan fratrækkes i skat.

For at anvende skattefradraget skal du benytte dig af et registreret firma, som Servicegruppen Nord, og angive det beløb, som du har købt rengøring og lignende services for, på din selvangivelse. Servicefradraget gælder også i 2023.

Bestil et helt uforpligtende online tilbud her og få et overblik over, hvor meget rengøring af dit hjem vil koste og hvad, der er inkluderet i prisen. Efter over 10 års erfaring med rengøring, vinduespolering og havearbejde har vi hos Servicegruppen NORD en stor forståelse for individuelle ønsker og behov ved rengøring, så tøv ikke med at bestille et møde hjemme hos dig med en af vores konsulenter, det er ganske gratis og uforpligtende.

Birgitte i Salg
Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde.
Bolig/job ordningen, populært kaldet ”servicefradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 6.600,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.
bottom of page