top of page

PRISER PRIVAT RENGØRING
Herunder kan du se priseksempler på privat rengøring, med rengøring hver uge i et hjem uden husdyr:

Større end 195 m2 konkakt venligst Frank på frank@servicenord.dk

 

Ovenstående priser er inklusiv moms, kørsel, rengøringsartikler samt rengøringsredskaber så som støvsuger, mopper og klude.

Priseksemplerne indeholder en almindelig god rengøring, der består af:

  • Rengøring af opholds rum: Støvsugning af alle gulve/paneler, samt gulvvask. Afstøvning af tilgængelige flader under 1.8 m. (tilgængelige flader betyder, at der er så meget plads imellem genstandene på fladen, at vores assistenter let kan løfte disse genstande og tørre af nedenunder).
     

  • Rengøring af køkken: Aftørring af udvendige vandrette og lodrette overflader, så som køkkenbord, køkkenskabe og køleskab (såfremt fladerne er tilgængelige), rengøring af køkkenvask og armatur, støvsugning og gulvvask.
     

  • Rengøring af badeværelser og toiletter: Rengøring af al sanitet, aftørring af vandrette tilgængelige flader, rengøring af håndvask, spejl, alle armaturer samt aftørring af vægge i bruseniche, støvsugning og gulvvask

Priserne i priseksemplerne ovenfor er faste priser. Dette betyder, at du som kunde får den rengøring, som du har aftalt med os til en fast aftalt pris, selv om tidsforbruget kan variere fra gang til gang.

Er tidsforbruget vigtigt for dig, kan du få en aftale baseret på timeantal, for eksempel 2 timers rengøring, hvor du selv definerer hvilke rengøringsopgaver, du ønsker løst.
 

I begge aftaletyper er der mulighed for at tilkøbe ekstra tid til ekstra rengøring, for eksempel indvendig rengøring i skabe, tømning og rengøring af køleskab, strygning eller lignende.

Timeprisen for timeaftaler og ekstra timer er kr. 450,- inkl. moms. Det er muligt at tilkøbe halve timer.

Ved engangs
rengøring og hovedrengøring er timeprisen kr. 450,- inkl. moms.

Husk at du kan få tilskud til din rengøring, havearbejde, mm.
Med servicefradraget betyder det, at du kan fratrække op til kr. 6.600,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.

Læs mere om professionelt privat rengøring

Priser 2023
Frank Offersen
Birgitte som sidder i salg
Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde.
Bolig/job ordningen, populært kaldet ”servicefradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 6.600,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.
bottom of page