top of page

VINDUESPUDSNING

Rene ruder og polerede vinduespartier tillader det naturlige dagslys at komme ind i dit hjem. Det giver mere energi og velvære - især i de mørke måneder, hvor sollyset i forvejen er begrænset til et minimum. Desværre bliver vinduespudsningen ofte sprunget over til fordel for andre opgaver i hverdagen, og vinduerne forbliver fedtede og beskidte.

Hvis du går og ærgrer dig over, at dine vinduer ikke bliver poleret så ofte, som du ønsker, kan du med fordel kontakte Servicegruppen NORD. Vi har mange års erfaring med vinduespudsning, og vores dygtige medarbejdere pudser og polerer dine ruder omhyggeligt, så du altid er sikret et tilfredsstillende resultat uden striber og helligdage.

Tryg og fleksibel vinduespudsning - med fokus på kvalitet

Servicegruppen NORD er et rengøringsfirma med en mission om at blive dit foretrukne serviceselskab indenfor vinduespudsning og andre rengøringsopgaver i dit hjem. Derfor tager vi altid en række forholdsregler i forbindelse med udførelsen af vores arbejde.

Først og fremmest vægter vi oplæring og videreuddannelse af vores serviceassistenter højt. Og vi er altid i dialog med vores medarbejdere, for at sikre at vinduespudsningen i dit hjem bliver udført, så det lever op til alle dine forventninger. Desuden bliver kvaliteten af det udførte arbejde løbende tjekket af vores inspektører.

Ikke mindst bestræber vi os på, at det altid er den samme medarbejder, der står for poleringen af dine ruder. Dermed kan du være sikker på, at den assistent, som står for vinduespudsning i dit hjem, kender eventuelle særlige krav og ønsker fra din side. Hvis der skulle opstå sygdom, vælger du selv, om du vil aflyse besøget uden yderligere omkostninger, om du vil have en vikar til at udføre opgaven, eller om du vil flytte besøget til en anden dag.

Du kan i øvrigt altid ændre vilkårene i vores aftale, hvis dine behov for frekvens, pris og omfang ændrer sig. Et samarbejde med Servicegruppen NORD er lig med kvalitet, tryghed og fleksibilitet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på vinduespudsning

Du er altid velkommen til at kontakte os skriftligt på frank@servicenord.dk eller telefonisk, hvis du har brug for professionel og kvalitetsbevidst vinduespudsning. Vi sender gerne en rådgiver hjem til dig for en snak og et uforpligtende og gratis tilbud på din vinduespudsning.

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde.
Bolig/job ordningen, populært kaldet ”servicefradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 6.600,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.
bottom of page