top of page
Lotte fra kundeservice

Vibeke
Sommerhus rengøring plus+

Servicegruppen Nord hjælper os med det praktiske omkring rengøring, leje og vask af sengetøj/håndklæder/viskestykker, samt plæneklip og vinduespuds, ifm udleje af vores sommerhus i Nordsjælland. Stor ros til Servicegruppen for at hjælpe os med at gennemtænke det praktiske ved udleje, hurtig respons og stor fleksibilitet ift vores og gæsternes ønsker og forespørgsler, samt fuldstændig knirkefri hjælp på alle måder. Vi har meget tilfredse lejere i vores sommerhus, og takker SN for det i høj grad. De varmeste anbefalinger fra os.


Marianne
Super service og dygtige assistenter.

Super service og dygtige assistenter.
Vi har nu brugt Servicegruppen Nord's service i mange år og er rigtig glade for den gode kvalitet og fleksibilitet deres medarbejdere udviser, samt den gode service fra kontoret. Som noget nyt prøvede vi i år at bruge Servicegruppen Nord's AirBnB rengøring og det gik over alt forventning. De gjorde rent, vaskede sengetøj og håndklæder, så alt var klart til nye lejere uden at vi overhoved behøvede at gøre noget. Super service og forståelse for at alt skulle være i orden.

Vi vil til enhver tid anbefale deres service.

 

Mette

Vi har været meget tilfredse

Vi har været meget tilfredse med den rengøring Servicegruppe Nord har gjort over de seneste år. Vi har haft få skift i assistenter, der er kommet i hjemmet, hvilket har været rigtigt fint og trygt.
Det er let at få fat i kundeservice, skulle der være brug for det og de har ligeledes været hurtige i forhold til de få ændringer, der har været i perioden.

Birgitte som sidder i salg
bottom of page