top of page

VORES SERVICES

Vores kerneforretning er rengøring, dog har vi efter at have modtaget flere forespørgsler på andre services fra vores kunder tilføjet lidt flere. Nedenstående kan du læse kort om hver enkelt.
 

Rengøring
Som sagt er vores kerne service rengøring. Vi udfører flere forskellige typer rengøring, alm. basis rengøring, hovedrengøring, flytterengøring eller rengøring skræddersyet efter dine ønsker. Ring eller bestil et online tilbud på privat rengøring og få et uforpligtende tilbud indenfor 1-2 arbejdsdag. 

 

Rengøring "ENGANGS"
Vi tilbyder også "ENGANGS" rengøring, som giver mulighed for at bestille en enkeltstående rengøringssession. Denne service er ideel for dem, der skal flytte, tage en ny bolig i brug, ikke har haft rengøring i et stykke tid, eller måske før en stor fest.  bestil "ENGANGS" rengøring og få et uforpligtende tilbud indenfor 1-2 arbejdsdag.
 

 

Rengøring "AirBnb"Vi tilbyder også "Airbnb" rengøring, som kan bookes som en enkeltstående service eller for en længere periode. Vi sørger for, at din udlejningsejendom er pæn og klar til dine gæster, og det er også muligt at leje et linned sæt, så du slipper for at skulle vaske håndklæder og sengetøj mellem gæsternes besøg. Du kan ringe og tale med Birgitte på 3115 0301, eller du kan bestille et uforpligtende tilbud på "Airbnb" rengøring og modtage et tilbud inden for 1-2 arbejdsdage.


VIP Rengøring / hushjælp
Denne løsning koster dobbelt så meget som vores almindelig rengørings service. Med VIP Rengøring / hushjælp kan vi hjælpe dig med bl.a. oprydning, opvask, tøjvask, samt alm. rengøring,  mm. (Denne type service kan vi lige nu kun tilbyde i Nordsjælland og det er kun kunder som har regelmæssig rengøring). Ring til Frank på 3115 2700 hvis du kunne tænke dig at hører mere om vores VIP løsning.

Vinduespudsning

Rene ruder og polerede vinduespartier tillader det naturlige dagslys at komme ind i dit hjem. Det giver mere energi og velvære - især i de mørke måneder, hvor sollyset i forvejen er begrænset til et minimum. Desværre bliver vinduespudsningen ofte sprunget over til fordel for andre opgaver i hverdagen, og vinduerne forbliver fedtede og beskidte.

Ring eller bestil et online tilbud på vinduespudsning, hvis du står og skal bruge hjælp til vinduespudsning.

Haveservice

Vi beskærer både træer, buske, klipper hæk, slår græs, ordner bede mm.

Ring Frank på 3115 2700 eller bestil et online tilbud på haveservice, hvis du står og skal bruge hjælp til haven.

Birgitte - Servicegruppen NORD
Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde. Bolig/job ordningen, populært kaldet "servicefradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 11.900,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.
Lotte fra kundeservice - Servicegruppen NORD

Vibeke
Sommerhus rengøring plus+

Servicegruppen Nord hjælper os med det praktiske omkring rengøring, leje og vask af sengetøj/håndklæder/viskestykker, samt plæneklip og vinduespuds, ifm udleje af vores sommerhus i Nordsjælland. Stor ros til Servicegruppen for at hjælpe os med at gennemtænke det praktiske ved udleje, hurtig respons og stor fleksibilitet ift vores og gæsternes ønsker og forespørgsler, samt fuldstændig knirkefri hjælp på alle måder. Vi har meget tilfredse lejere i vores sommerhus, og takker SN for det i høj grad. De varmeste anbefalinger fra os.
 

Mette

Vi har været meget tilfredse

Vi har været meget tilfredse med den rengøring Servicegruppe Nord har gjort over de seneste år. Vi har haft få skift i assistenter, der er kommet i hjemmet, hvilket har været rigtigt fint og trygt.
Det er let at få fat i kundeservice, skulle der være brug for det og de har ligeledes været hurtige i forhold til de få ændringer, der har været i perioden.

bottom of page