SERVICES

Vores kerneforretning er rengøring, dog har vi efter at have modtaget flere forespørgsler på andre services fra vores kunder tilføjet lidt flere. Nedenstående kan du læse kort om hver enkelt.
 

Rengøring
Som sagt er vores kerne service rengøring. Vi udfører flere forskellige typer rengøring, alm. basis rengøring, hovedrengøring, flytterengøring eller rengøring skræddersyet efter dine ønsker. Ring eller bestil et online tilbud på privat rengøring og få et uforpligtende tilbud indenfor 1 arbejdsdag. 

Rengøring "ON DEMAND"
Vi har også rengøring "ON DEMAND", hvor det er muligt at booke rengøring hvor vi kommer indenfor 48 timer. bestil rengøring "ON DEMAND"

Vinduespudsning

Vi pudser vinduer både ude og inde. Ring eller bestil et online tilbud på vinduespudsning og få et uforpligtende tilbud indenfor 1 arbejdsdag.

 

Haveservice

Vi beskærer både træer, buske, fræser rødder, klipper hæk, slår græs, ordner bede mm.

Ring eller bestil et online tilbud på haveservice, hvis du står og skal bruge hjælp til haven.

Polering af stålvask
Er din stålvask blevet mat og kedelig at se på , har vi nu en dygtig gut og værktøjet til at få den til at se helt ny ud igen. Det koster kr. 695,- + kørsel til og fra kontoret i Hørsholm. Til gengæld kan du så evt. slippe for at skifte vasken ud, som i mange tilfælde kan koste helt op til kr. 10.000,- afhængig af vask og bordplade. Skriv til Frank på Frank@servicenord.dk og få et tilbud.

Frank Offersen - ring og hør mere om rengøring
Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde.
Bolig/job ordningen, populært kaldet ”håndværkerfradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 6.200,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.

Servicegruppen NORD ©

Hovedgaden 26-28  -  2970 Hørsholm  -  53 53 66 00  -  kontor@servicenord.dk

  • Facebook Social Icon