top of page

Rengøring til private

Der er tusind ting, som er sjovere end at gøre rent derhjemme. Har du brug for mere tid til dig selv, til familien, vennerne, sporten eller noget helt femte, i stedet for at knokle med rengøringen, vinduerne eller haven? Så er vi klar til at hjælpe dig.

 

Servicegruppen Nord er et privat rengøringsfirma, der tilbyder effektiv kvalitetsrengøring til en god pris. Vi varetager rengøringen for private i store dele af landet og arbejder bl.a. i følgende områder:

 

Få ekstra overskud i hverdagen

Vi tilbyder privat og Erhvervsrengøring i såvel København som resten af landet. Vores mission er at give dig ekstra overskud i hverdagen. Lad blot os håndtere rengøringen, så behøver du aldrig mere bekymre dig om støvsugning og gulvvask eller døje med snavs og nullermænd.

Tryg rengøring til private

Når du bestiller rengøring hos os, får du tildelt en fast rengøringsassistent til at gøre rent i dit hjem. Vores rengøringsassistenter er dygtige og pålidelige, og vi sætter en ære i at uddanne vores personale. Derfor kan du regne med at få en rengøringsassistent, der går højt op i og har omfattende viden om kvalitetsrengøring. Det giver dig en tryghed, at det altid er den samme person, som klarer dine rengøringsopgaver.

Rengøring i høj kvalitet

Det er vigtigt for os, at vi leverer rengøringsservice i København, samt resten af Danmark, som altid lever op til den højeste standard. Derfor har vi en åben dialog med vores assistenter omkring rengøring og service, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har feedback til kvaliteten af vores rengøring eller ønsker ændringer i den service, vi leverer til dig.


Vil du vide mere om rengøring til private?

Vi har kontor i Hørsholm og dækker i øjeblikket det meste af Sjælland og Århus.
Du har altid mulighed for at komme i kontakt med os gennem telefon, e-mail eller vores hjemmeside.

 

​Telefonerne er åbne man-tors fra kl. 8.00 – 15.30 og fredag fra kl. 8.00-15.00 -

 +45 53 53 66 00, og mails bliver læst indenfor samme tidsrum - kundeservice@servicenord.dk


Administrationen

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
Birgitte - Servicegruppen NORD
email-signatur_sh_lsa.jpg
Merete Carolyn - Servicegruppen NORD

Frank Offersen
Salg og administration

+45 31 15 27 00

frank@servicenord.dk

Birgitte D. Schwab
Salg og planlægning
+ 45 31 15 03 01

birgitte@servicenord.dk

Lotte Skou Astrupgaard
Kundeservice

+45 31 15 03 03

lotte@servicenord.dk

Merete Carolyn
Administration og PR

carolyn@servicenord.dk

Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde. Bolig/job ordningen, populært kaldet "servicefradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 6.600,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.
Birgitte som sidder i salg

Vibeke
Sommerhus rengøring plus+

Servicegruppen Nord hjælper os med det praktiske omkring rengøring, leje og vask af sengetøj/håndklæder/viskestykker, samt plæneklip og vinduespuds, ifm udleje af vores sommerhus i Nordsjælland. Stor ros til Servicegruppen for at hjælpe os med at gennemtænke det praktiske ved udleje, hurtig respons og stor fleksibilitet ift vores og gæsternes ønsker og forespørgsler, samt fuldstændig knirkefri hjælp på alle måder. Vi har meget tilfredse lejere i vores sommerhus, og takker SN for det i høj grad. De varmeste anbefalinger fra os.
 

Mette

Vi har været meget tilfredse

Vi har været meget tilfredse med den rengøring Servicegruppe Nord har gjort over de seneste år. Vi har haft få skift i assistenter, der er kommet i hjemmet, hvilket har været rigtigt fint og trygt.
Det er let at få fat i kundeservice, skulle der være brug for det og de har ligeledes været hurtige i forhold til de få ændringer, der har været i perioden.

bottom of page