top of page

PRIVAT RENGØRING ROSKILDE MED TRYGHED I HØJSÆDET

For dig, som bor i eller omkring Roskilde, er der god mulighed for at vælge en rengøringsleverandør, der vægter tryghed og personlig kontakt højt.

Hos Servicegruppen NORD leverer vi nemlig privat rengøring i Roskilde, og i tillæg til vores primære mission – nemlig at give dig en effektiv og fordelagtig rengøringsløsning – gør vi en dyd ud af at sikre, at du har en god mavefornemmelse med vores levering af rengøring allerede fra dag ét!

Privat rengøring i Roskilde med fokus på tryghed og tillid

Det kan være grænseoverskridende at lukke fremmede personer ind i sit hjem. Det gælder også for rengøringsfolk, da ethvert hjem rummer stemninger, historier og personlighed, som de færreste har lyst til at blotte over for personer, de ikke kender.

Derfor har vores privat rengøring sit udgangspunkt i en indgående dialog mellem dig som privatperson og os som fagfolk hos Servicegruppen NORD. I denne dialog vil vi søge at klarlægge dine individuelle behov og præferencer, således at vi kan tage højde for disse i vores tilrettelægning af din personlige rengøring.

Vi har nemlig erfaring med, at den gode og tilfredsstillende rengøring opstår, når tryghed mellem begge parter er etableret. Af netop denne grund søger vi hurtigt at etablere denne tryghed samt gensidig forståelig for på denne måde at udarbejde det absolut bedste fundament for et godt samarbejde.

Kort sagt leverer vi privat rengøring i Roskilde med fokus på tryghed.

Privat rengøring i Roskilde - hvad kan vi tilbyde?

Som leverandør af privat rengøring udfører vi såvel små som store rengøringsopgaver. Dette betyder, at vi klarer både daglig rengøring og mere dybdegående hovedrengøring.

Vi klarer alt fra støvsugning, rengøring af tæpper og gulvvask til aftørring, afstøvning samt overfladerengøring. Vi foretager naturligvis også rengøring af både badeværelser og køkkener, og hvis du har et ønske om specialopgaver, kan dette aftales med vores altid fleksible medarbejdere.

Når vi gør rent for dig i dit hjem, kan du vide dig sikker på, at vi tager hensyn til dig og dine behov. Vi gør vores bedste for at give dig privat rengøring i Roskilde, hvor tilliden er i top, og hvor du føler dig tryg ved at åbne din dør for os.

Klik her og se hvor vi ellers tilbyder rengøring til private. 

_________________________________


Lene (5 stjerner)

Kan varmt anbefale dette firma for professionelt arbejde - huset skinnende rent og intet at bemærke. Assistenterne gør et fantastisk arbejde. TAK

_________________________________

Birgitte som sidder i salg
Lotte som er klar til at hjælpe dig som kunde hos os
Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde. Bolig/job ordningen, populært kaldet "servicefradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 11.900,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.
bottom of page