top of page

PRIVAT RENGØRING NORDSJÆLLAND - AF HØJ KVALITET

Mange mennesker klarer selv rengøringen i deres hjem. Sådan har det traditionelt set været typisk at gribe rengøring an, og i mange tilfælde er det en problemfri løsning. Men ikke desto mindre kan der for nogle mennesker være mange grunde til at søge efter et alternativ til at klare rengøringen på egen hånd.

Servicegruppen NORD er netop et sådant alternativ.

Vi er ikke alene en privat rengøring i København, men vi er også en udbyder af privat rengøring i Nordsjælland, Storkøbenhavn, Roskilde og Køge som brænder for at yde en stor indsats for dig. Dette kommer til udtryk i vores kvalitetsbevidste arbejdsgange, hvor stabilitet, effektivitet og tryghed danner grundlag for al vores arbejde.

Glæden ved et rent hjem

Rene gulve, støvfrie genstande og skinnende overflader – findes der noget bedre? Glæden ved et rent hjem er ikke til at tage fejl af, og det er netop denne følelse af glæde og værdsættelse, vi gennem privat rengøring i Nordsjælland ønsker, skal nå ud til alle de, som har interesse i dette.

Men et rent hjem kan mere end blot at fremstå pænt. Et rent hjem har nemlig også afgørende betydning for din trivsel i hjemmet, idet bakteriefrie rum unægtelig skaber et godt og forbedret indeklima, hvilket har en direkte indvirkning på din generelle sundhed.

Derudover gør privat rengøring i Nordsjælland, at du trygt kan invitere familie og venner ind i dit hjem; vi er din forsikring for, at de mødes af en ren og behagelig atmosfære!

Privat rengøring i Nordsjælland – hvordan kan vi hjælpe dig?

Alle hjem er forskellige, og alle rum er unikke. Derfor er det sjældent entydigt, hvad behovet for rengøring er i de enkelte rum. Vi kan dog garantere dig, at du får netop den rengøring, du har brug for.

Vi tager naturligvis både hensyn til, hvilke opgaver du som privatperson selv er i stand til at varetage, og hvilke du har behov for vores professionelle rengørings hjælp til. Med andre ord betyder dette, at du får privat rengøring i Nordsjælland tilrettelagt samt tilpasset dine personlige forhold.

Strukturen af privat rengøring bærer således præg af, at det er dig, som sætter dagsordenen for omfanget samt udførelsen af rengøringen. Til gengæld er vi leveringsdygtige i rengøringsassistenter, som går op i at levere kvalitet i deres arbejdet, og vi gør vores bedste for at sikre, at du bliver mødt af den samme kompetente rengøringsassistent hver gang.

Det er det, vi kalder pålidelig rengøring.

_________________________________

 

Margit  (5 stjerner)

Rigtigt godt rengøringsselskab - til at stole på!

Rigtigt godt rengøringsselskab, som vi har brugt i et par år. Altid to der kommer ud og gør effektivt og grundigt rent. Selskabet prøver så vidt muligt at det er de samme som fortsat kommer, men vi har skiftet hold et par gange, pga praktiske omstændigheder. Hver gang har selskabet gjort sig stor umage med at sørge for en glidende overgang. Kan kun anbefale dette gode firma!

__________________________________

 

Birgitte som sidder i salg
Lotte som sidder i kundeservice
Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde.
Bolig/job ordningen, populært kaldet "servicefradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 11.900,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.
bottom of page