top of page

Der er tusind ting, som er sjovere end at gøre rent derhjemme. Har du brug for mere tid til dig selv, til familien, vennerne, sporten eller noget helt femte, i stedet for at knokle med rengøringen, vinduerne eller haven?

Så er vi klar til at hjælpe dig. Servicegruppen Nord er et privat rengøringsfirma, der tilbyder effektiv kvalitetsrengøring til en god pris i København.

Vi tilbyder privat rengøring i såvel København som andre steder på Sjælland, bl.a. Roskilde, Køge og Nordsjælland. Vores mission er at give dig ekstra overskud i hverdagen. Lad blot os håndtere rengøringen, så behøver du ikke bekymre dig om støvsugning og gulvvask eller døje med snavs og nullermænd.

Tryg rengøring i København og andre sted på Sjælland

Når du bestiller rengøring hos os, får du tildelt en fast rengøringsassistent til at gøre rent i dit hjem. Vores rengøringsassistenter er dygtige og pålidelige, og vi sætter en ære i at uddanne vores personale. Derfor kan du regne med at få en rengøringsassistent, der går højt op i og har omfattende viden om kvalitetsrengøring. Det giver dig en tryghed, at det altid er den samme person, som klarer dine rengøringsopgaver.

Det er vigtigt for os, at vi leverer rengøringsservice i København, som altid lever op til en høj  standard. Derfor har vi en åben dialog med vores assistenter omkring rengøring og service, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har feedback til kvaliteten af vores rengøring eller ønsker ændringer i den service, vi leverer til dig.

Få et online tilbud på din rengøring

Bed om et online tilbud, så har du en pris inden for et døgn, og her vil du opleve, hvor billigt privat rengøring både i København og resten af landet rent faktisk er! Staten hjælper dig ved at betale ca. 33% af prisen, for ved hjælp af servicefradraget (håndværkerfradraget) kan du fratrække op til 11.900,- i skat pr. beboer i hjemmet, der er over 18 år. Derfor kan du få privat rengøring i København til en billig pris.

Vi tilretter servicen til dine behov, så blot du skal koncentrere dig om at nyde din nyfundne fritid. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud!

PRIVAT RENGØRING I KØBENHAVN

Birgitte - Servicegruppen NORD
Lotte som er klar til at hjælpe dig som kunde hos os
Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde. Bolig/job ordningen, populært kaldet "servicefradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 11.900,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.
bottom of page