top of page

PRIVAT RENGØRING AMAGER

Servicegruppen NORD er et serviceselskab, som udfører vinduespolering og privat rengøring i hele på Amager, Sjælland og i det øvrige Danmark.

Det er vores mission at være din foretrukne leverandør af privat rengøring. Derfor udfører vi altid et kvalitetsbevidst stykke arbejde med øje for detaljen. Vores dygtige og engagerede assistenter modtager alle en grundig oplæring og bliver løbende efteruddannet, for at vi kan garantere et tilfredsstillende resultat, når vi står for den private rengøring i dit hjem på Amager.

Vi holder til i Hørsholm, men yder privat rengøringsservice i hele Danmark. Ligeledes hører vi gerne fra dig, hvis du har behov for grundig privat rengøring på Amager eller andre steder i landet.

Privat rengøring på Amager – med vægt på tryghed og tillid

Selvom høj kvalitet selvsagt er en vigtig forudsætning for tilfredse kunder, vægter vi tryghed og tillid mindst lige så højt hos Servicegruppen NORD.

Når du har brug for privat rengøring på Amager, er det alfa og omega, at du føler, at der bliver passet på dit hjem og dine ting. Derfor ansætter vi kun pålidelige assistenter med ren straffeattest. Assistenten får udleveret en nøgle til dit hjem, som bliver opbevaret forsvarligt, når den ikke bliver brugt. Hvis det imod forventning skulle ske, at vi kommer til at ødelægge nogle af dine ejendele under et besøg, modtager du selvfølgelig en økonomisk kompensation.

Desuden bliver du altid tildelt en fast assistent, som kender dit hjem og dine krav til rengøring, når du benytter os til at udføre privat rengøring på Amager. Hvis din faste assistent skulle blive syg eller på anden måde være forhindret i at møde op, kan du vælge at lade en vikar overtage opgaven, at rykke besøget til en anden dag eller at aflyse – helt uden omkostninger.

Fleksibel rengøring – med respekt for miljø og helbred

Vi prioriterer også fleksibilitet højt hos Servicegruppen NORD. Derfor bestemmer du helt selv omfanget af vores rengøring, og hvor ofte du ønsker, at vi skal besøge dig.

Du vælger også selv, om vi skal benytte rengøringsmidler med eller uden parfume. Vi anvender udelukkende miljøvenlige rengøringsprodukter, så miljø ikke lider overlast, når vi udfører privat rengøring hjemme hos dig på Amager.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et gratis konsulentbesøg eller et uforpligtende tilbud på privat rengøring på Amager – eller et helt andet sted i Danmark.

_________________________________


Lene (5 stjerner)

Kan varmt anbefale dette firma for professionelt arbejde - huset skinnende rent og intet at bemærke. Assistenterne gør et fantastisk arbejde. TAK

_________________________________


 

Frank som du kan kontakte hvis du vil høre mere om rengøring i dit hjem eller på dit kontor
Lotte som er klar til at hjælpe dig som kunde hos os
Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde. Bolig/job ordningen, populært kaldet "servicefradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 6.600,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.
bottom of page