top of page

KONTORRENGØRING I HILLERØD

Har du brug for hjælp til kontorrengøring i Hillerød og omegn, så kan vi hos Servicegruppen NORD tilbyde dig professionel kvalitetsrengøring til gode priser.


Vi tilbyder mange forskellige løsninger inden for kontorrengøring. Men vi giver også alle vores erhvervskunder mulighed for at få individuelle tilbud, så vi sikrer, at de får netop den type rengøring, de har brug for.
 

Daglig kontorrengøring i Hillerød

Med vores daglige kontorrengøring får du hver dag ordnet den basale rengøring typisk med rengøring af køkkener og toiletter, overfladerengøring og støvsugning og vask af gulvet. Vi aftaler et fast tidspunkt på dagen, hvor vores professionelle medarbejdere kommer og udfører de aftalte opgaver. Vores daglige rengøring sikrer dig, at du og dine medarbejdere altid møder ind til et frisk og rengjort kontor.​

Skræddersyet kontorrengøring

Hos Servicegruppen NORD er vi opmærksomme på, at forskellige virksomheder har forskellige behov. Derfor tilbyder vi dig skræddersyede løsninger inden for kontorrengøring i Hillerød til små og mellemstore virksomheder.

Vores fleksible løsninger kan tilpasses, så de matcher netop de rengøringsbehov, der er på dit kontor. Vi starter med et gratis og uforpligtende besøg, hvor du sammen med en af vores dygtige rådgivere planlægger rengøringen og tilpasser den til dine specifikke behov. Derefter får du tildelt en personlig og pålidelig assistent, som kommer til at varetage kontorrengøringen fast. På den måde kommer du hurtigt til at føle dig tryg ved vores rengøringshjælp.
 

Med vores skræddersyede løsninger inden for kontorrengøring i Hillerød er du desuden altid sikker på at kunne få en fordelagtig pris. Vi hjælper dig med lige netop den rengøring, du ønsker, så du undgår at skulle betale for en større pakke, end du har brug for.
 

Kvalitet og tryghed

Hos os er kvalitet og tryghed kerneværdier, vi værner om i vores arbejde. Derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at du kan føle dig tryg ved at lade os varetage kontorrengøringen.

Alle vores rengøringsmedarbejdere oplæres grundigt og efteruddannes løbende, så kvaliteten af rengøringsarbejdet altid er i top. Vores erfarne medarbejdere er desuden vant til at håndtere elektronik, mekanik og dokumenter varsomt under rengøringen. Kvaliteten af rengøringsarbejdet tjekkes løbende af vores inspektører, og det er med til at garantere, at eventuelle fejl og misforståelser rettes og redes ud, så vi kan give dig kontorrengøring i Hillerød af den højeste kvalitet.
 

Vi anvender kun rengøringsmidler, der er svanemærkede og lever op til alle Astma-Allergi Forbundets krav. Derfor er vores rengøringsservice i top for både dig, dine medarbejdere og for miljøet.
 

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
bottom of page