top of page

ERHVERVSRENGØRING I NORDSJÆLLAND

Servicegruppen NORD er en professionel udbyder af erhvervsrengøring i Nordsjælland. Gennem mange år har vi hver dag gjort rent hos både private og i virksomheder, og det gør os til en sikker og stabil leverandør af erhvervsrengøring i Nordsjælland.

Vi tilbyder alt inden for rengøring – både daglig rengøring og større services – og du kan frit vælge, hvornår vi skal komme, og hvor meget du ønsker vores hjælp til.

Professionel vedligeholdelse

Skidt, snavs og vand er tre ting, der slider hårdt på gulve. I virksomheder er der typisk mange mennesker, der går ind og ud af dørene hver dag, og derfor er det ikke ualmindeligt, at denne flittige aktivitet giver sig til udtryk i gulvenes udseende. Særligt om vinteren, når kunder har sne, slud og salt under skoene, har gulve brug for en kærlig hånd.

Servicegruppen NORD tilbyder også vinduespudsning. Med rene vinduer bliver det både nemmere for dig at se ud, og for kunderne at se ind.

Tryg erhvervsrengøring i Nordsjælland

Tryghed er et nøgleord i vores erhvervsrengøring i Nordsjælland. Vi mener, at tryghed er et afgørende element for at opnå tilfredsstillende rengøring, og derfor gør vi en dyd ud af at sikre, at alle vores erhvervskunder føler sig trygge ved at benytte os.

Dette gør vi ved at tilknytte en eller flere rengøringsassistenter til hver virksomhed. Antallet afhænger af virksomhedens størrelse og rengøringsservices, men vi bestræber os på, at det altid er de samme rengøringsassistenter, der gør rent i den enkelte virksomhed.

Ved at holde teamet af rengøringsassistenter stabilt, har vores medarbejdere de bedste betingelser for at leve op til dine krav og levere en tilfredsstillende rengøring hver gang. Derudover bidrager et fast hold af rengøringsassistenter til at skabe tryghed i virksomheden.

Skal vi gøre rent for dig?

Mange erhvervsdrivende har allerede valgt at benytte sig af vores professionelle erhvervsrengøring i Nordsjælland. Du har mulighed for at gøre det samme, og det eneste, det kræver, er, at du kontakter os, så vi sammen kan komme i gang med at planlægge dine personlige services.

Læs mere om kontorrengøring i Nordsjælland

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
bottom of page