top of page

Kvalitetssikret erhvervsrengøring i Hørsholm

Hos Servicegruppen NORD lægger vi stor vægt på at have en tæt kontakt med kunderne, så vi kan udføre vores rengøringsservice i bedst overensstemmelse med kundernes ønsker. Med mange kunder i Hørsholm kommune kender vi området, og vi vil uden tvivl være i stand til at kunne opfylde dine ønsker også. Hos os vil du opleve en nærværende samarbejdspartner, hvor der både vil være kontakt før, under og efter vores samarbejde. På den måde kan vi løbende foretage ændringer, hvis du oplever, at dine behov bliver anderledes, eller hvis der bare er en anden måde, du ønsker at få udført din erhvervsrengøring på. Gennem dialog med vores kunder tilbyder vi en skræddersyet løsning, der netop passer til den enkelte virksomheds behov for erhvervsrengøring.

 

Hvorfor vælge Servicegruppen NORD i Hørsholm?

En professionel rengøring på arbejdspladsen er en essentiel del af at føre en virksomhed med en velfungerende hverdag og et professionelt udtryk. Vi hjælper dig med den ekstra hverdagsopgave, det ellers kan være at skulle holde sine lokaler rene og præsentable for både kunder og medarbejdere. Med 10 år i faget har vi gjort os en masse erfaringer, hvorigennem vi har finpudset vores måde at udføre erhvervsrengøring på. Derfor har vi i dag en masse tilfredse kunder i ryggen, som både vi stolt repræsenterer og de os. Vi har en stor kundebase af mindre selvstændige kontorer og virksomheder i Hørsholm, herunder et vidt stræk fra alt mellem advokatkontorer til frisører og skønhedsklinikker.

 

Da der kan være stor forskel på et advokatkontors og en frisørsalons behov for erhvervsrengøring, retter vi naturligvis vores services derefter. Derfor vil omfang, frekvens og pris aldrig være fastlagt på forhånd, og det vil altid være muligt at tilpasse vores services til dine behov. Dertil tilbyder vi hos Servicegruppen NORD konkurrencedygtige priser på vores kvalitetssikrede erhvervsrengøring, når du er på udkig efter en ny samarbejdspartner i Hørsholm.

 

Fleksibilitet og tryghed

Vælger du Servicegruppen NORD som din samarbejdspartner til at udføre din erhvervsrengøring i Hørsholm, vil du næppe opleve en almindelig virksomhed med standardpakker. Vi sammensætter vores opgaver ud fra dine ønsker og behov, hvorfor vi kan tilbyde en betydelig fleksibilitet både i vores arbejde og i vores priser.

 

Selvom det naturligvis er nødvendigt at kvaliteten af din erhvervsrengøring er i absolut top, er rengøring også ofte et spørgsmål om tillid om, hvem man lukker ind i sin virksomhed eller ind i sit private hjem. Vi har mange loyale kunder, der ofte vælger os til at udføre deres erhvervsrengøring netop fordi, vi allerede har opbygget en tillidsrelation mellem os ved at udføre rengøring i deres private hjem.

Læs mere om kvalitetssikret erhvervsrengøring her. 

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
bottom of page