top of page

ERHVERVSRENGØRING PÅ FREDERIKSBERG

Har du en virksomhed på Frederiksberg? Og ønsker du at overlade rengøringen af dine lokaler og faciliteter til erfarne rengøringsassistenter? Så er der god grund til at vælge erhvervsrengøring på Frederiksberg hos Servicegruppen NORD.

Vi er en kvalitetsbevidst rengøringsvirksomhed med hovedsæde i Hørsholm, og vi tilbyder både enkle og komplette rengøringsløsninger til alle virksomheder.

Skræddersyede løsninger

Med erhvervsrengøring på Frederiksberg kan du se frem til, at rengøringen foregår på virksomhedens præmisser. Alle former for erhvervsrengøring på Frederiksberg skræddersyes efter den enkelte virksomheds behov med det formål at sikre, at virksomheden altid har så rene forhold som muligt.

De skræddersyede løsninger betyder, at det er op til hver enkelt virksomhed at vælge, hvilke rengøringsservices der ønskes, samt hvor ofte vi skal levere dem. Der er mulighed for at vælge alt mellem almindelig basal rengøring hver dag til hovedrengøring en sjælden gang imellem. Vi står altid til rådighed!

Vores erhvervsrengøring på Frederiksberg planlægges ud fra en grundig gennemgang af virksomhedens arealer og interiør. I samarbejde med dig udformer vores rådgivere en detaljeret plan over rengøringsløsningen, så det ligger fast, hvad aftalen indebærer. Dette gør det både nemmere for os at leve op til alle krav, og ikke mindst nemmere for dig at se, at vi leverer varen.

Et bredt udvalg af services

Hos Servicegruppen NORD tilbyder vi en lang række forskellige services inden for erhvervsrengøring på Frederiksberg. Vi tilbyder almindelig rengøring i form af gulvvask, støvsugning, overfladerengøring og rengøring af køkkener og toiletter, og derudover har vi en række mere specialiserede services.

Rengøring med tryghed

Rengøring handler om tillid. Når en virksomhed vælger at åbne sine døre og benytte sig af os som deres leverandør af rengøring, er det et udtryk for, at virksomheden stoler på, at vi gør vores bedste. Derfor er vi om nogen bevidste om at vise vores kunder, at de roligt kan udvise os denne tillid.

Dette gør vi ved at levere alle vores services til punkt og prikke. Vi lever altid op til de aftaler, vi i fællesskab har indgået, og samtidig kan alle vores kunder trygt regne med, at rengøringen er færdig til tiden.

Møder, åbningstider og andre erhvervsmæssige forhold kan stå og falde på vores rengøring, og derfor overholder vi altid vores aftaler. Således oplever alle virksomheder en høj grad af tryghed i den professionelle rengøring.

Se hvor vi ellers tilbyder erhvervsrengøring på Sjælland her.

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
bottom of page