top of page

ERHVERVSRENGØRING I HELSINGØR

Har du en virksomhed i Helsingør? Så er der god grund til at overveje at få erhvervsrengøring i Helsingør med fokus på ikke alene kvalitet men også tryghed og fleksibilitet. Hos Servicegruppen NORD tilbyder vi erhvervsrengøring Helsingør, hvor du slipper for selv at tænke på rengøring og i stedet overlader enkelte eller alle rengøringsopgaver til os.

Vi leverer kvalitetsrengøring

Servicegruppen NORD er en professionel rengøringsvirksomhed, der leverer rengøring til både private og erhvervskunder i hele landet. Har du brug for erhvervsrengøring i Helsingør, kan du således vælge at lade os klare rengøringen, så du i stedet kan bruge din tid på andre relevante ting.

Kvalitet er et gennemgående træk i vores arbejde. Alle vores rengøringsassistenter får grundig oplæring ved ansættelse, og denne oplæring suppleres med løbende efteruddannelse i faget. Til såvel erhvervsrengøring i Helsingør som til andre rengøringsopgaver benytter vi udelukkende rengøringsmidler, der lever op til Astma-Allergi Forbundets krav og er svanemærkede.

Alt fra enkeltstående til komplette rengøringsløsninger

Når du vælger erhvervsrengøring i Helsingør, bestemmer du selv, hvor meget af rengøringen i virksomheden, du ønsker professionel hjælp til. Vi tilbyder nemlig en lang række forskellige service og udarbejder altid aftaler skræddersyet til den enkelte virksomhed. Dette er vores måde at sikre, at vores erhvervskunder får en så tilfredsstillende erhvervsrengøring i Helsingør som mulig.

Vælg blandt andet mellem daglig rengøring på basisniveau, hovedrengøring og rengøring i forbindelse med flytning.

Vi klarer alt fra støvsugning og gulvvask til overfladerengøring, afstøvning og rengøring af køkkener og toiletter.

Servicegruppen NORD tilbyder også vinduespudsning. Med rene vinduer bliver det både nemmere for dig at se ud, og for kunderne at se ind.

Skarpe priser

Vores erhvervsrengøring i Helsingør er erhvervsrengøring til skarpe priser. Det behøver nemlig langt fra at være dyrt at vælge professionel erhvervsrengøring, og derfor har vi gjort det nemt for virksomheder at få gjort rent til overkommelige priser.

Vi skræddersyr en individuel rengøringsløsning til alle vores erhvervskunder. Services og rengøringens frekvens varierer nemlig ofte fra virksomhed til virksomhed, og derfor opnås den mest tilfredsstillende rengøringsløsning ved at planlægge ud fra individuelle behov.

I samarbejde med den enkelte virksomhed udarbejder vi en plan for rengøringen, som imødekommer særlige behov og virksomhedens krav. På denne måde er der ingen virksomhed, der risikerer at komme til at betale for rengøringsservices, de ikke har brug for, og dermed kan vi tilbyde erhvervsrengøring i Helsingør til skarpe priser.

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
bottom of page