top of page

ERHVERVSRENGØRING I KØBENHAVN

Erhvervsrengøring i København er en rengøringsydelse henvendt til såvel store som små virksomheder, der ønsker en effektiv og professionel rengøringsløsning. Med lang erfaring og uddannelse inden for rengøring tilbyder vi hos Servicegruppen NORD erhvervsrengøring i København, hvor vi hjælper virksomheder med at sikre et flot og præsentabelt arbejdsmiljø.

Skab et godt førstehåndsindtryk


Det syn, der møder kunder, når de træder ind ad døren i en virksomhed, er afgørende for ikke alene førstehåndsindtrykket, men også den generelle opfattelse af virksomheden. Derfor er det vigtigt, at virksomheder lægger vægt på at skabe et flot og indbydende ydre, så kunderne gives en god oplevelse.

Og dette tilbyder vi hos Servicegruppen NORD at hjælpe med. Vi ved, hvad der skal til for at levere kvalitetsrengøring, og dette giver sig til udtryk i vores omhyggelige arbejdsgange og veldokumenterede metoder.

Et bredt udvalg af serviceløsninger


Støvsugning, gulvvask og overfladerengøring er nogle af de mest almindelige former for serviceløsninger vi tilbyder i København. Mange virksomheder vælger at benytte sig af vores ekspertise inden for disse områder, da opgaverne skal løses grundigt for at opnå tilfredsstillende resultater.

Servicegruppen NORD tilbyder også vinduespudsning. Med rene vinduer bliver det både nemmere for dig at se ud, og for kunderne at se ind.

Vi tilbyder således et bredt udvalg af rengøringsløsninger for virksomheder i København, og vi leverer altid et professionelt resultat.

Vil du have effektiv erhvervsrengøring i København?


Kunne du tænke dig at få del i fordelene ved erhvervsrengøring? Så lad os høre fra dig. Vi ser frem til at udarbejde et individuelt tilbud på erhvervsrengøring i København til dig, så du får en rengøringsløsning med netop de ydelser, du har behov for.

Du kan frit vælge mellem en komplet rengøringsløsning eller blot mindre ydelser, og på samme vis vælger du selv, hvor ofte du ønsker, vi skal komme og gøre rent i din virksomhed. Du kan trygt regne med, at vi udfører det aftale stykke arbejde til tiden, så du altid har rene kundeforhold og et godt arbejdsmiljø.

Se hvor vi ellers tilbyder professionelt erhvervsrengøring her.

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
bottom of page