top of page

Professionel erhvervsrengøring i Hellerup

 

Hos Servicegruppen NORD får du kvalitetssikret og professionel erhvervsrengøring. Hos os er kvaliteten i top, og vi stræber efter at være din foretrukne leverandør af erhvervsrengøring i Hellerup. Gennem tæt dialog skræddersyer vi vores erhvervsrengøring, så den passer til den enkelte virksomheds ønsker og behov. Vi har både kontakt med vores kunder før, under og efter vores samarbejde, hvorfor vi hele tiden er i stand til at levere den optimale erhvervsrengøring til dig i Hellerup. Ændres dine behov, er vi fleksible, og vi vil være i stand til løbende foretage ændringer i aftalen. Vi ønsker det bedste for vores kunder, og vi ønsker altid at levere et professionelt resultat.

 

Vores rengøringsmedarbejdere modtager grundig oplæring og løbende efteruddannelse, så kvaliteten på vores erhvervsrengøring altid er i top. Dertil benytter vi udelukkende rengøringsmidler, der er svanemærkede, og som følger Astma-Allergi Forbundets krav for både at tage vare på dine og vores egne medarbejdere.

 

Book nemt erhvervsrengøring i Hellerup

Hos Servicegruppen NORD tilbyder vi fleksibel erhvervsrengøring til vores kunder i Hellerup. Med skræddersyede løsninger sørger vi for at matche vores kunders ønsker, så vi altid er i stand til at udføre erhvervsrengøring, når, hvor og hvordan det passer dig. Vi kan påtage os hele rengøringen af din virksomhed, eller vi kan hjælpe med dele af erhvervsrengøring. Vi udfører både støvsugning, gulvvask samt rengøring af toiletter, arbejdspladser og køkkener, og vi hjælper også gerne med vinduespudsning. Derfor har du med os kun brug for én aftale om erhvervsrengøring i Hellerup.

 

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, høj kvalitet og fleksibilitet, hvorfor det er nemt for vores kunder at booke os til at udføre erhvervsrengøring, når de mangler det i Hellerup.

 

Mange tilfredse kunder

Hos Servicegruppen NORD stræber vi efter at have det bedst mulige samarbejde med vores kunder, så vi på bedste vis kan opfylde deres krav og ønsker. Vi har en bred kundeflade og kører ud til både små og mellemstore virksomheder i Hellerup. Blandt vores kunder findes der alt fra advokatkontorer til frisører og skønhedsklinikker. Det er sjældent at to kunder har fuldstændigt samme behov, hvad angår omfang, hyppighed og pris, hvorfor vi i fællesskab med vores kunder finder frem til den bedste sammensætning.

 

Gennem 10 års erfaring har vi opbygget en stor kundebase, hvormed vi har en masse tilfredse kunder i ryggen. Vores samarbejde med vores kunder bygger på en tillidsrelation, hvilken også ses i vores mange loyale kunder valg om at bruge os til både at udføre deres erhvervsrengøring såvel som rengøring i deres private hjem.

Klik her for at se hvor vi dækker erhvervsrengøring. 

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
bottom of page