top of page

Fleksibel erhvervsrengøring i Rungsted

 

Hos Servicegruppen NORD udfører vi fleksibel og kvalitetssikret erhvervsrengøring i Rungsted til mange både små og mellemstore virksomheder. Særligt har vi mange selvstændige kunder med mindre kontorer, men diversiteten i vores arbejde afspejles også i diversiteten af vores kunder. Blandt vores kunder findes alt fra advokatkontorer til skønhedsklinikker og frisørsaloner.

 

Hos Servicegruppen NORD er det vores fornemmeste opgave at opfylde vores kunders behov og ønsker. Derfor finder du ingen pakkeløsninger hos os, men i stedet tilbyder vi skræddersyede løsninger, hvor vi gennem dialog med vores kunder finder frem til den helt perfekte rengøringsløsning for vores kunder i Rungsted. Vi taler med vores kunder løbende og har derved en tæt kontakt både før, under og efter vores samarbejde. Denne tætte kontakt, mener vi, er nødvendig for at opnå den bedste løsning for begge parter i valget af erhvervsrengøring. Ved at have en løbende kontakt er det muligt at foretage ændringer i vores aftale, hvis din virksomheds behov skulle ændre sig.

 

Hverken omfang, frekvens eller pris vil være fastlagt på forhånd, hvorfor vores fleksibilitet altid kan matche dine behov.

 

Hvorfor vælge erhvervsrengøring hos Servicegruppen NORD?

At have styr på rengøringen på kontoret er enorm vigtigt bidragende faktor til at få en problemfri og glidende hverdag, hvor rengøringen ikke bliver endnu en byrde i en travl hverdag med mange opgaver. Hver nye kunde er med til at bidrage til vores erfaringer og til vores finpudsning af, hvad den bedste rengøringsservice indeholder. Vi har brugt de sidste 10 år på at opbygge en stor kundebase og på at udføre kvalitetssikret rengøring for dem, og vi vil også de næste mange stå til rådighed til at udføre erhvervsrengøring for dig i Rungsted.

 

Hos Servicegruppen NORD har vi både kvalitet og tryghed i fokus. At lukke nogen ind i sit hjem eller ind i sin virksomhed er en enorm tillidserklæring, hvilket vi har stor respekt for. Derfor er det vigtigt for os med en tæt kontakt, der er præget af gensidig tillid. Hos Servicegruppen NORD indebærer erhvervsrengøring høj kvalitet, fleksibilitet og tryghed. Derfor skal du vælge os til at udføre din erhvervsrengøring i Rungsted.

 

Gode priser og høj kvalitet

Vi giver kvalitetssikret erhvervsrengøring til konkurrencedygtige priser, så alle vores kunder kan få den absolut bedste service. Alle vores rengøringsmedarbejdere modtager en grundig oplæring, så de kan præsentere den høje kvalitet, vi står for. Fordi vi vil det bedste for vores kunder, anvender vi udelukkende rengøringsmidler, der er svanemærkede, og som lever op til Astma-Allergi forbundets krav.

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
bottom of page