top of page

ERHVERVSRENGØRING I ROSKILDE

Vil du være sikker på, at rengøringen af dine erhvervslokaler er i top? Så lad Servicegruppen NORD levere erhvervsrengøring i Roskilde. Med mange års erfaringen inden for faget og uddannelse i kvalitetsrengøring kan du trygt overlade rengøringen til os.

Hvem er Servicegruppen NORD?

Vi er en privat rengøringsvirksomhed, som gør rent i både private hjem og hos erhvervskunder. Hver dag gør vi rent hos et stort antal kunder over hele landet, og har du brug for professionel erhvervsrengøring i Roskilde, kan du også få skræddersyet en rengøringsløsning.

Vi er et stort hold af rengøringsassistenter, rådgivere og andre fagfolk, som arbejder tæt sammen om at tilbyde god og stabil rengøring af høj kvalitet. Alle vores rengøringsassistenter læres grundigt op, inden de tager ud til vores kunder, så de har et indgående kendskab til, hvad der skal til for at levere et tilfredsstillende stykke arbejde. Derudover er alle ansatte under løbende efteruddannelse, så vi altid har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig i branchen.

Rengøring i virksomheder

Hos os er der mulighed for at indgå forskellige rengøringsaftaler.

Først og fremmest tilbyder vi almindelig basisrengøring, som foretages efter fast aftale. Hvor ofte rengøring er nødvendig, afhænger af virksomhedens størrelse, men vi tilbyder alt fra daglig rengøring til rengøring et par gange om ugen.

Ønsker I vores professionelle erhvervsrengøring i Roskilde med længere tids mellemrum, er der også rig mulighed for at indgå en sådan aftale. Når der ikke gøres rent på daglig basis, vil der ofte være behov for grundigere rengøring, og derfor tilbyder vi hovedrengøring som en af vores services.

Således er frekvensen af vores rengøring meget fleksibel, og det er også muligt at indgå aftaler om enkeltstående rengøringsopgaver. Vi tilbyder også vinduespudsning, og derudover kan vi naturligvis altid tilbyde alle almindelige typer rengøring.

Kun det bedste er godt nok

Vores erhvervsrengøring i Roskilde udføres af nogle af landets bedste rengøringsassistenter. Men uden de rette produkter, er det vanskeligt at udføre et godt stykke arbejde, og derfor benytter vi os udelukkende af markedets bedste rengøringsmidler.

Vores rengøringsmidler er alle svanemærkede og lever op til Astma-Allergi Forbundets krav.

I forbindelse med erhvervsrengøring i Roskilde medbringer vi typisk de rengøringsmidler, vi har brug for. Har I et ønske om, at vi benytter os af særlige rengøringsmidler, eller ønsker I af en anden årsag ikke at få gjort rent med vores produkter, er der mulighed for at lave en særlig aftale om, at I stiller de fornødne rengøringsmidler til rådighed.

Klik her for at se, hvor vi ellers dækker erhvervsrengøring på Sjælland

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
bottom of page