top of page

ERHVERVSRENGØRING PÅ AMAGER

Servicegruppen NORD er et professionelt rengøringsfirma med speciale i erhvervsrengøring på såvel Amager som i resten af landet. Vi er et stærkt team af erfarne fagfolk inden for rengøring og vinduespolering, som gør en dyd ud af at sikre rene omgivelser i alle typer af virksomheder.

Fra vores base i Hørsholm kører vi ud og gør rent i hele landet, og søger du erhvervsrengøring på Amager, tilbyder vi også at levere professionelle services til dig.

Højt serviceniveau

Vores vigtigste opgave er at gøre vores kunder glade og tilfredse. I vores bestræbelser på at opnå dette, vægter vi professionalisme højt i vores services. For os er professionalisme en kombination af kvalitet, tryghed og fleksibilitet, og vi vægter disse tre elementer højt i enhver form for erhvervsrengøring på Amager.

Vi lægger desuden vægt på at have en god kommunikation med vores kunder, således samarbejdet fungerer bedst muligt. Derfor kan alle kunder let komme i kontakt med os, uanset om de ønsker at tilpasse den nuværende rengøring eller udvide aftalen med yderligere services. Vi er fleksible i vores rengøring, og er der i en periode brug for særlig hyppig og grundig rengøring, klarer vi nemt dette.

Rengøring hos Servicegruppen NORD

Med erhvervsrengøring på Amager tilbyder vi forskellige services inden for rengøring og vedligeholdelse. Vi tilbyder almindelig basisrengøring, hovedrengøring, flytterengøring og skræddersyede rengøringsservices.

Derudover tilbyder vi at pudse vinduer på både indersiden og ydersiden.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Uanset hvad jeres virksomhed har brug for inden for rengøringsservice, kan vi hos Servicegruppen NORD sikre rene omgivelser og høj kvalitet i rengøringen hver gang.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud. Vi udformer altid et skræddersyet tilbud ud fra de specifikke rengøringsydelser, jeres virksomhed har brug for.

Se hvor vi ellers tilbyder erhvervsrengøring her

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
bottom of page