top of page

Slip for rengøringen - og få tid til alt det sjove

De fleste kan sikkert sagtens finde på sjovere ting at bruge deres dyrebare fritid på end rengøring og vinduespudsning. Og faktisk viser undersøgelser, at vi ovenikøbet bliver lykkeligere, når vi overlader de sure pligter i hjemmet til professionelle rengøringsfirmaer som Servicegruppen Nord.

Undgå stress, og få mere ud af din fritid

For mange mennesker består en stor del af hverdagen af arbejde, uddannelse og andre forpligtelser. Desværre går en god portion af fritiden også med at trække i gummihandskerne for at gå i krig med støvsugning, gulvvask, vinduespolering og andre rengøringsopgaver.

Det er ærgerligt, for i en travl og stresset hverdag er der i forvejen ikke meget tid tilovers til hobbyer, sport, samvær med familie og venner og andre rekreative aktiviteter, som for de fleste menneskers vedkommende er synonym med lykke og velvære. Derfor er der også god grund til at overlade ansvaret for rengøringen i hænderne på nogle andre.

Ekstra fritid opvejer udgifterne

Selvom vi danskere generelt er et lykkeligt folkefærd, er der vel altid plads til lidt ekstra på lykkekontoen - også selvom det sker på bekostning af bankkontoen. For privat rengøring koster naturligvis penge.

Men det behøver faktisk ikke at koste en formue at uddelegere ansvaret for at bekæmpe nullermænd og støv i dit hjem til andre. Og når du benytter et registreret firma som Servicegruppen Nord, kan du ovenikøbet fratrække op til 6.000,- pr. beboer i dit hjem, som er fyldt 18 år. Du kan altså både slippe for rengøringen og spare penge. Og mon ikke også at du vil opleve, at udgifterne til rengøringen bliver opvejet af glæden ved at have tid til alt det sjove?

Det er vi i hvert fald sikre på hos Servicegruppen Nord. Hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.


Læs også:
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page