top of page

HVAD KOSTER PRIVAT RENGØRING?

Selvom du sikkert gerne vil være rengøringen i hjemmet foruden, er du måske alligevel tilbageholdende med at bruge dine surt tjente penge på privat rengøring, fordi du tror, at det er for dyrt.
 

Men hvad koster en privat rengøring egentlig? Højst sandsynligt mindre end du tror. For når du benytter Servicegruppen NORD som din private udbyder af rengøring, får du en grundig og kvalitetsbevidst udførelse til konkurrencedygtige priser – og mulighed for at trække vores service fra i skat.

Træk din rengøring fra i skat

Servicegruppen NORD er et registreret firma. Derfor kan du anvende det fordelagtige servicefradrag, når vi gør rent i dit hjem – og dermed fratrække op til 6.600,- i skat pr. beboer over 18 år. I praksis betyder det, at hver 3. rengøring er gratis, når du benytter os som din foretrukne leverandør af privat rengøring.

Foruden rengøring tilbyder vi en bred vifte af ydelser, som også er omfattet af servicefradraget – herunder haveservice og vinduespolering. Der er altså masser af gode grunde til at overlade de kedelige pligter i huset og haven til os.

Servicegruppen NORD – hvad koster privat rengøring?

Og hvad koster en privat rengøring så efter tilskud? Det afhænger selvfølgelig lidt af størrelsen på din bolig, eller hvor stort et område du ønsker at få rengjort. Når fradraget er trukket fra, er prisen for rengøring på et areal på op til 65 m2 ca. 300,-. For arealer mellem 155 og 195 m2 er prisen ca. 515,- efter tilskud.

Ved engangsrengøring og hovedrengøring er prisen kr. 450,- inkl. moms i timer.

Hvis du vil vide mere om, hvad det koster at få udført privat rengøring eller en af vores andre serviceydelser i dit hjem, kan du klikke her og læse nærmere.

Hos Servicegruppen NORD er kvalitet, tryghed og fleksibilitet vigtige nøgleord – uanset størrelsen på din bolig, og hvad end det koster at foretage privat rengøring hos dig. Derfor er du selvfølgelig også sikret en omhyggelig rengøring fra en fast medarbejder, som kender dit hjem og dine krav. Og hvis uheldet skulle være ud, og noget skulle gå i stykker under besøget, erstatter vi det naturligvis.

Kontakt os, og få et tilbud på din private rengøring

Du kan altid kontakte os og bede om et online tilbud, hvis du vil have et nøjagtigt overblik over, hvad det koster at få udført privat rengøring i din bolig. Vi sender gerne en af vores konsulenter hjem til dig – det er ganske gratis og helt uforpligtende.  

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde.
Bolig/job ordningen, populært kaldet ”servicefradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 6.600,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.
bottom of page