top of page

5 gode grunde til at vælge privat rengøring

Der kan være mange grunde til, at du leder efter en alternativ løsning til selv at skulle rengøre dit hus eller din lejlighed. Har du en travl hverdag med for få timer i døgnet? Eller bryder du dig ganske enkelt ikke om at gøre rent?

Uanset hvad grunden måtte være til, at du ønsker hjælp til rengøring af dit hjem, giver vi hos Servicegruppen Nord dig her et indblik i, hvorfor privat rengøring er en fordelagtig vej til et rent hjem.

Derfor skal du vælge privat rengøring

Fordelene er mange, når det kommer til privat rengøring. Ikke desto mindre har vi nedenfor skåret ind til benet og listet fem af de bedste grunde til, at du skal vælge privat rengøring.

1. Stabil rengøring

Når du vælger privat rengøring, vælger du en stabil rengøringsløsning. Du får en fast rengøringsassistent, som i udgangspunktet er den person, der varetager rengøringen af dit hjem. Dog er der altid en risiko for sygdom, men dette går ikke ud over rengøringen af dit hjem – vi finder en kompetent afløser.

2. Professionelle tilgange

Med privat rengøring får du en rengøringsassistent, som har et stort kendskab til krav og kvalitet inden for området. Dette gør, at tilgangen er både professionel og effektiv.

3. Rengøring med forsikring

I tilfælde af skader på gulv, møbler og andre ejendele, vil skader opstået under rengøring dækkes af vores forsikring. Du kan således føle dig tryg ved at lade andre rengøre såvel almindelige som særligt betydningsfulde genstande.

4. Mange services

I tillæg til traditionelle rengøringsopgaver får du med privat rengøring hos os ligeledes mulighed for at vælge andre services såsom haveservice, gulvservice, malerservice og vinduespudsning. Således giver privat rengøring mulighed for at opretholde en høj standard i hele dit hjem.

5. Gode rengøringsmidler

Rengøringsmidler spiller ikke alene en rolle for selve rengøringen af dit hjem, men de spiller også en rolle for din sundhed, idet nogle mennesker enten af princip eller sundhedsmæssige årsager lægger vægt på rengøringsmidler uden parfume. Med privat rengøring er valget op til dig – vi gør rent med enten dine rengøringsmidler eller vores egne.

Kontakt os og få en privat rengøringsløsning

I dag vælger flere og flere at benytte sig af privat rengøring i deres hjem. Der er som nævnt ovenfor en række klare fordele ved privat rengøring, og ønsker du at få del i disse fordele, er du velkommen til at kontakte os hos Servicegruppen Nord. Sammen finder vi en privat rengøringsløsning, der passer til dig.


Læs også:
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page