top of page

PRIVAT RENGØRING FRA VEJLE TIL ÅRHUS

Servicegruppen NORD er en leverandør af privat rengøring i Vejle til Århus og resten af Danmark. Vi henvender os til dig, som leder efter et godt alternativ til selv at stå for rengøringen i dit hjem.

Ingen opgave er for stor eller lille

Vi tilbyder at klare alt fra små til store opgaver, og intervallet mellem rengøringerne er udelukkende op til dig. Det betyder, at du hos os får en gedigen og effektiv rengøringsløsning til dit hjem, hvor kvaliteten i arbejdet altid er i top.

Vi klarer alle typer af opgaver, hvad enten der er tale om lette eller mere tunge arbejdsopgaver, og vi er åbne samt løsningsorienterede over for personlige ønsker til privat rengøring i Vejle.

Det kræver tillid at lukke personer ind i sit hjem, og vi gør vores bedste for at skabe denne tillid, således at du kan få del i de mange fordele, der er ved at vælge privat rengøring i Vejle.

Vi passer godt på dit hjem

Mange forbinder privat rengøringshjælp med en rengøringsløsning, der koster mange penge. Sådan forholder det sig ikke med den form for privat rengøring i Vejle, vi udbyder hos Servicegruppen NORD, idet vi er et privat rengøringsfirma, der leverer solid rengøring til gode priser.

Privatrengøring fra Herning til Vejle til en fornuftig pris

Vores gode priser skyldes, at du har muligheden for at benytte dig af bolig/job-ordningen (håndværkerfradraget), hvorved Staten går ind og betaler ca. 33% af prisen for rengøring.

 

Dette betyder, at du får en god rengøringsløsning til en lige så god pris, og der er således ikke noget der taler imod at vælge Servicegruppen NORD til at gøre rent i dit hjem.

Med andre ord er privat rengøring i Vejle et valg, du kan træffe uden at skulle have store summer af penge op af lommen.

Medarbejdere med gode kompetencer

Medarbejdere udgør en stor og vigtig brik i det samlede billede; hvis du skal have en positiv oplevelse med privat rengøring i Vejle, skal vores medarbejdere have et væld af gode kompetencer.

Af denne grund kan du vide dig sikker på udelukkende at blive mødt af rengøringsassistenter fra Servicegruppen NORD, som ikke alene har en solid faglig ekspertise, men som også er stabile i deres arbejde med mennesker.

Dette er de absolutte grundsten i vores arbejde, og netop vores høje grad af stabilitet bevirker, at du altid kan stole på, at vi overholder vores indbyrdes aftaler. Du kan således altid regne med vores hjælp, og vi udfører vores arbejde på respekt- og omsorgsfuld vis.

_________________________________

 

Linda (5 stjerner)

Super og altid til at regne med :)

Servicenord her nu i et par år gjort rent i Vores sommerhus hele året, og vi glæder os ALTID til at komme derop når jeg ved der har været rengøring. (aldrig noget at klage over)
Når vi ikke er der i perioder, har vi aftalt de tager noget andet end det de plejer. Kan klart anbefales.


_________________________________

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde. Bolig/job ordningen, populært kaldet "servicefradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 6.400,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.
bottom of page