top of page

PRIVAT RENGØRING FYN

Hos Servicegruppen NORD udfører vi privat rengøring på Fyn, Sjælland og i det øvrige Danmark.

Vi er en kvalitetsbevidst virksomhed, som stræber efter tilfredse kunder, der kommer igen. Det opnår vi gennem konstruktiv dialog med vores dygtige medarbejdere, som løbende bliver efteruddannet og instrueret i kvalitetsbevidst rengøring.

Vi kontrollerer desuden løbende kvaliteten af vores arbejde, ligesom vi selvfølgelig også altid er lydhøre over for særlige krav, du måtte have, når du har behov for grundig privat rengøring på Fyn eller andre steder i landet. Det er med god grund, at næsten halvdelen af vores nye kunder kommer på anbefaling af en eksisterende kunde.

Privat rengøring på Fyn – når det passer dig

Fleksibilitet er et vigtigt nøgleord hos Servicegruppen NORD, og i sidste ende er det dig, der beslutter omfanget af vores arbejde, når du har brug for privat rengøring på Fyn.

Det betyder, at vi kommer og gør rent, når du har brug for det. Du bestemmer selv intervallet af vores besøg, ligesom det også er op til dig, hvilken ugedag, der passer bedst. Du kan også altid ændre vores aftale, hvis dine behov ændrer sig.

Du kan desuden selv vælge, hvilke produkter vi benytter, når vi udfører privat rengøring i dit hjem på Fyn. Vi benytter udelukkende miljøvenlige rengøringsprodukter, og vi bruger gerne parfumefri produkter, hvis du ønsker det. Hvis du stiller særlige krav til de anvendte produkter, gør vi også gerne rent med dine egne rengøringsmidler.

Tryg og tillidsvækkende rengøring

Det er naturligvis afgørende, at du har tillid til, at vi passer på dit hjem, som var det vores eget. Hos Servicegruppen NORD ønsker vi at give en tryg og tillidsvækkende behandling, når vi udfører privat rengøring hos vores kunder på Fyn og andre steder i Danmark. Derfor tager vi en række forholdsregler, som sikrer, at du ikke behøver at bekymre dig om hverken dit hus eller dine ting.

Når du udleverer en husnøgle til os, modtager du en kvittering – derefter har vi det fulde ansvar for nøglen. Vi opbevarer den bag en kodesikret lås, når den ikke er i brug, og hvis den imod forventning skulle gå tabt, skifter vi alle dine låse og nøgler – uden beregning.

 

Selvfølgelig erstatter vi også dine genstande, hvis noget skulle gå i stykker under et besøg.

Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på privat rengøring på Fyn, Sjælland, Øerne eller i Jylland.

Se hvor vi tilbyder professionelt privatrengøring her

_________________________________


Lene (5 stjerner)

Kan varmt anbefale dette firma for professionelt arbejde - huset skinnende rent og intet at bemærke. Assistenterne gør et fantastisk arbejde. TAK

_________________________________

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde. Bolig/job ordningen, populært kaldet "servicefradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 6.600,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.
bottom of page