top of page

KVALITETSBEVIDSTE SAMARBEJDSPARTNERE SØGES!

Hos Servicegruppen Nord går vi højt op i vores kunders tilfredshed - og efterspørgslen efter vores services stiger. Derfor søger vi friske og pålidelige partnere til at varetage diverse rengørings- og husholdningsopgaver i vores kunders hjem.

 

Vi søger private personer, som enten allerede har eller er parate til opstart af egen virksomhed. Du vil fungere som underleverandør af rengøringsopgaver i private hjem, og evt. på erhvervsopgaver.. Du kan både arbejde alene eller sammen med andre – og du vælger selv dine kollegaer. Vi rådgiver dig gerne i processen mod at blive selvstændig og oprette et CVR nummer. 

 

Vi kan tilbyde et samarbejde med en høj grad af selv- og medbestemmelse. Det kræver selvfølgelig, at du er ansvarsbevidst og selvkørende, og ikke mindst skal du have et øje for detaljer. Det er en fordel, hvis du har erfaring eller kendskab til, hvordan en grundig rengøring udføres.

 

Der vil være løbende oplæring således at kvalitetsniveauet nås og fastholdes.

 

Du skal kunne tale og skrive forståeligt dansk, samt have en ren straffeattest.

Du skal have eget CVR. nummer, bil og mobiltelefon.

 

Vigtigst af alt er dog at du kan lide at gøre rent, og at du går op i kvaliteten af dit arbejde.

 

Send en kort beskrivelse af dig og dine erfaringer til frank@servicenord.dk, så kontakter vi dig eller ring på 31152700 og spørg efter Frank.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vores nøgleord er Kvalitet, Tryghed og Fleksibilitet.
Vi sikrer kvaliteten gennem konstruktiv dialog med vores dygtige og engagerede assistenter, som alle oplæres og videreuddannes. Derudover tjekkes kvaliteten løbende af vores inspektører.
bottom of page