top of page

Hvad koster malerarbejde?

Det er hårdt og tidskrævende at male - uanset om det er væggene i stuen, facaden på huset eller vinduerne og dørene, der trænger til en kærlig hånd. Derfor kan det også være fristende at overlade tjansen til en professionel maler. Den slags luksuriøse goder er dog naturligvis ikke gratis.

Spar penge på dit malerarbejde med håndværkerfradraget

Men hvad koster malerarbejde egentlig?

Det afhænger først og fremmest af, hvad og hvor meget du skal have malet. Hos Servicegruppen NORD udfører vi stort alle former for malerarbejde, og derfor kan det også være svært at give et overordnet bud på en pris.

Vi kan dog til gengæld love dig, at du kan fratrække 33 % af prisen, når du lader et registreret firma som os udføre malerarbejde i dit hjem på grund af det såkaldte håndværkerfradrag. Alle borgere, som er tilmeldt folkeregistret på en adresse i Danmark, kan nemlig fratrække op til 6.000,- pr. beboer over 18 år om året til services i hjemmet - herunder malerarbejde. Du skal blot angive prisen på det arbejde, som du får udført, på din selvangivelse.

Pas på, når du kigger efter malerarbejde

Hvis du vil vide, hvad det koster at få udført malerarbejde, kan det godt betale sig at indhente tilbud hos forskellige firmaer. Du skal dog være opmærksom på, at du vælger en virksomhed, som udfører et kvalitetsbevidst stykke arbejde med respekt for dine ønsker - og som passer på dit hjem. Det er en tillidssag at overlade ansvaret for ens ting i hænderne på fremmede mennesker, og derfor kan det også godt betale sig at være varsom, når du er på udkig efter en maler.

Få en pris på malerservice

Du kan altid kontakte Servicegruppen NORD, hvis du vil have et mere præcist tilbud på, hvad det koster at få lavet malerarbejde, eller hvis du har spørgsmål.


Læs også:
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page