top of page

Fordelene ved rengøringshjælp til private

Når du kommer træt hjem fra arbejde, kaster du dig højst sandsynligt ikke over rengøringen eller havearbejdet med begejstring og entusiasme. Derfor kan det også være rart med et par ekstra hænder, der kan overtage nogle af hverdagens sure pligter. I det følgende indlæg ser vi lidt nærmere på fordelene ved at lade et serviceselskab, som tilbyder rengøringshjælp til private, tage sig af de huslige forpligtelser.

Du får mere tid til alt det sjove

Hvem vil ikke gerne have mere tid og overskud til sport, familie, venner eller til at slappe af med en film eller en god bog? Der er så mange ting, der er sjovere end rengøring, og derfor er der også masser af gode grunde til at overlade det mindre sjove til et professionelt rengøringsfirma.

Du bestemmer selv hyppigheden af din rengøring

En anden fordel ved professionel rengøringshjælp er, at du selv kan bestemme, hvor tit rengøringsassistenten skal besøge dit hjem. Når Servicegruppen NORD står for rengøringen hjemme hos dig, kan du altid planlægge besøgene ud fra dit specifikke ønske, ligesom du også altid kan tilpasse aftalen undervejs, hvis dine behov ændrer sig.

Du kan trække det fra i skat

Rengøring i privaten lyder måske som en uopnåelig luksus. Men priserne på professionel rengøringshjælp er sikkert lavere, end du tror. Du kan desuden trække din rengøring fra i skat, når du benytter et registreret rengøringsfirma. Dermed er der hverken praktiske eller økonomiske årsager til at bruge din dyrebare fritid på at gøre rent.

Vil du vide mere?

Hos Servicegruppen NORD har vi tilbudt professionel, kvalitetsbevidst og fleksibel rengøringshjælp til private siden 2010, og der er masser af gode grunde til at overlade dine rengøringsopgaver i vores hænder. Vi hører gerne fra dig, hvis du vil høre mere om fordelene ved privat rengøring, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.


Læs også:
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tags endnu.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page