top of page

PRIVAT RENGØRING ODENSE

Udskyder du ofte at gøre rent i dit hjem? Og resulterer det i en konstant, nagende, dårlig samvittighed? Så lad Servicegruppen NORD stå for rengøringen i dit hjem, så du med god samvittighed kan give dig til alle de ting, du hellere vil bruge din tid på.

Vi er en leverandør af privat rengøring i Odense og resten af Danmark, og vi tilbyder gode rengøringsløsninger til gode priser.

Kan jeg få privat rengøring i Odense?

Hos Servicegruppen NORD tilbyder vi privat rengøring i Odense til dig, som har interesse i at lade andre klare rengøringen i dit hjem. Det betyder, at uanset om du ønsker rengøringshjælp for at få mere tid til arbejde, familie, fritidsaktiviteter eller noget helt fjerde, kan du frit vælge at få os til at varetage rengøringen i dit hjem

Hvad enten du har brug for mere tid i hverdagen, eller du ganske enkelt ikke bryder dig om at gøre rent, har du således mulighed for at benytte dig af vores specialiserede og personlige rengøringshjælp.

Det eneste, det kræver af dig at få vores private rengøring i Odense, er at du kontakter os og får et uforpligtende tilbud.

Vi får dit hjem til at skinne

Når du har taget skridtet og valgt at lade os rengøre dit hjem, laver vi sammen en aftale om omfanget af rengøringen. Altså italesætter vi dine ønsker og præferencer til vores rengøring af dit hjem, samtidig med at vi præsenterer dig for vores tilgange og værdier. Det er således dette fælles grundlag, vi hos Servicegruppen NORD foretager privat rengøring ud fra.

Dermed foretager vi potentielt alle former for rengøring: Støvsugning, overfladerengøring, afvaskning, gulvvask og meget mere. Med andre ord er vi i stand til at yde hjælp til privatpersoner med alle typer af behov, hvilket gør os til et fleksibelt, effektivt og ikke mindst personligt rengøringsfirma.

Foretrækker du at klare dele af rengøringen selv, tilbyder vi at træde til og hjælpe med større og mere krævende rengøringsopgaver såsom hovedrengøring og gulvvask.

Uanset hvilke specifikke rengøringsønsker- og behov du har, imødekommer vi disse på professionel vis, og vi garanterer, at dit hjem vil være skinnende rent, når vi har udført vores arbejde.

Privat rengøring i Odense med tæt kontakt

Da alle de opgaver, vi udfører, har sin begyndelse i en grundig snak og forventningsafstemning, kan vi sikre dig, at vi får dit hjem til at skinne på en måde, hvor både du og vi er glade.

Som leverandør af privat rengøring i Odense og resten af landet adskiller vores arbejdstilgange sig fra andre rengøringsløsninger ved, at vi i høj grad lægger vægt på at etablere et tæt bånd mellem dig og os. Vælger du at lade os stå for din rengøring, vælger du således også privat rengøring med tæt kontakt.

Dette giver dig en rengøringsløsning, hvor relationen mellem mennesker og det faktiske rengøringsarbejde går hånd i hånd.

_________________________________


Jannie Laursen (5 stjerner)
 

Meget tilfreds kunde

Servicegruppen nord har endnu engang været i vores hjem og udført et super stykke arbejde. Altid en positiv oplevelse, god service, professionelt arbejde og dygtige medarbejdere. Altid en fornøjelse og komme hjem når Service Nord har været forbi

_________________________________

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde. Bolig/job ordningen, populært kaldet "servicefradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 6.400,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.
bottom of page