top of page

PRIVAT RENGØRING KOLDING OG OMEGN

Er du på udkig efter et pålideligt rengøringsfirma, som tilbyder grundig privat rengøring i Kolding og omegn?

Så er Servicegruppen NORD et godt sted at starte.  Vores mission er ganske enkelt at blive dit foretrukne serviceselskab, og derfor arbejder vi målrettet for at levere en kvalitetsbevidst og omhyggelig service – hver gang!

Vi holder til i Hørsholm, men vi udfører vinduespolering og rengøring for private i hele Danmark. Derfor hører vi også gerne fra dig, hvis du har behov for kompetent privat rengøring i Kolding-området.

Kvalitetssikret privat rengøring i Kolding

Kvalitet kommer ikke af sig selv. Derfor gør vi en dyd ud af oplære og efteruddanne vores medarbejdere. Dermed får du altid besøg af en engageret assistent med en omfattende viden om rengøring, når du indgår en serviceaftale med Servicegruppen NORD om privat rengøring i Kolding eller andre steder i Danmark.

Vi har en åben dialog med vores medarbejdere, og derfor kan du altid kontakte os, hvis du ønsker at ændre noget i vores aftale – eller i tilfælde af eventuelle mangler. Kvaliteten af vores assistenters arbejde bliver tjekket af vores inspektører med jævne mellemrum med henblik på at opnå tilfredsstillende resultater. Vi prioriterer kvalitet højt hos Servicegruppen NORD, og ligeledes hører vi selvfølgelig også gerne fra dig, hvis du har kommentarer til vores services.

Tryg rengøring udført af pålidelige assistenter

Når vi udfører privat rengøring hjemme hos dig i Kolding, er det naturligvis afgørende, at du føler, at vi passer godt på dit hjem. Derfor tager vi altid en række forholdsregler, der giver tryghed til vores kunder.

Først og fremmest har alle vores rengøringsassistenter ren straffeattest. Du vil i øvrigt blive tildelt en fast og pålidelig assistent. Dermed ved du altid, hvem der er hjemme hos dig. Vi er desuden fuldt forsikrede, og du vil selvfølgelig modtage en økonomisk erstatning, hvis vi ved et uheld skulle komme til at ødelægge noget. Ikke mindst opbevarer vi din husnøgle bag en kodesikret lås, og hvis den imod forventning skulle gå tabt, udskifter vi uden beregning alle dine låse og nøgler.

Bestil et online tilbud

Du er velkommen til at udfylde kontaktformularen, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på privat rengøring i Kolding. Vi sender gerne en konsulent hjem til dig for en gratis vurdering af dine rengøringsbehov, hvis du ønsker det. Du har naturligvis også mulighed for at ringe til os, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi udfører privat rengøring i Kolding og omegn.

Læs mere om rengøring til private her. 

_________________________________


Lene (5 stjerner)

Kan varmt anbefale dette firma for professionelt arbejde - huset skinnende rent og intet at bemærke. Assistenterne gør et fantastisk arbejde. TAK

_________________________________

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde. Bolig/job ordningen, populært kaldet "servicefradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 6.400,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.
bottom of page