top of page

PRIVAT RENGØRING FREDERICIA

Hvem gider at bekymre sig om nullermænd, støv og rengøring, når der også skal være tid til familie, venner, arbejde og fritid?

Hos Servicegruppen NORD udfører vi prisdygtig privat rengøring i såvel Fredericia som i resten af landet, og derfor kan du lige så godt overlade de kedelige pligter til os. Vores pålidelige og dygtige assistenter sætter en ære i at udføre kvalitetsbevidst rengøring, så du kan fokusere på andre ting i stedet.

Servicegruppen NORD har kontor i Hørsholm, men vi dækker det meste af Danmark. Vi udfører en bred vifte af serviceydelser, og derfor er du altid velkommen til at kontakte os, hvis du har behov for vinduespolering eller privat rengøring i Fredericia eller andre steder i Danmark.

Fleksibel privat rengøring i Fredericia med sans for kvalitet

Det er vores mission at være dit foretrukne rengøringsselskab. Derfor går vi aldrig på kompromis med din tilfredshed, og vores inspektører kontrollerer med jævne mellemrum kvaliteten af det udførte arbejde.

Alle vores medarbejdere er dansktalende og har ren straffeattest, og vi kan med stolthed bryste os af, at vores assistenter har et fremmøde på 98%. Når du vælger os til at udføre din private rengøring i Fredericia, vil du desuden altid blive tildelt en fast rengøringsassistent. Det sikrer et bedre resultat, fordi medarbejderen kender dit hjem og dine ønsker. Ikke mindst giver det tryghed, fordi du altid ved, hvem der er i dit hjem.

Vi passer på dit hjem

Når vi udfører privat rengøring i dit hjem i Fredericia, passer vi på dine ting, som var de vores egne. Vores assistenter er ansvarsbevidste og professionelle medarbejdere, som udfører deres arbejde med sans for detaljen og respekt for dit hjem. Hvis de alligevel skulle ødelægge nogle af dine ejendele ved et uheld, bliver du selvfølgelig tildelt en økonomisk erstatning.

Få et uforpligtende tilbud og et gratis konsulentbesøg

Du er altid velkommen til at bestille et online tilbud, hvis du ønsker et gratis konsulentbesøg eller et uforpligtende tilbud på privat rengøring i Fredericia eller et andet sted i Danmark. Du kan også kontakte os på telefon eller mail, hvis du vil høre mere om vores serviceydelser.

 

Servicegruppen NORD er et registreret firma, og derfor kan du benytte dig af håndværkerfradraget og fratrække op til 25.000,- i skat pr. beboer i dit hjem, som er fyldt 18 år, når du vælger os til at udføre din private rengøring i Fredericia.

_________________________________

 

Katja  (5 stjerner)

Altid dygtige og venlige medarbejdere

Meget venligt personale, som det altid er en fornøjelse at have i sit hjem. God kommunikation og kontakt til firmaet gør forskellen fra de mange andre virksomheder, vi har prøvet gennem tiderne.

_________________________________

Sys sidder klar til at hjælpe dig (4).png
Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde. Bolig/job ordningen, populært kaldet "servicefradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 6.400,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.
bottom of page