top of page

PRIVAT RENGØRING ÅRHUS OG OMEGN

Servicegruppen NORD er et rengøringsfirma, som udfører privat rengøring i Århus og omegn.

Virksomheden blev oprettet i 2010, og siden da har det været vores mål at tilbyde vores kunder effektiv kvalitetsrengøring, så de kan fokusere på arbejde, fritid og hobbyer i stedet for at skulle tænke på støvsugning og gulvvask.

Kvalitet, tryghed og fleksibilitet

Vi vægter kvalitet, tryghed og fleksibilitet højt hos Servicegruppen NORD. Derfor bliver det arbejde, vores assistenter udfører, jævnligt inspiceret af vores inspektører.

Fast privat rengøringshjælp uanset om du bor i Århus og omegn

Når du benytter os til at udføre privat rengøring i dit hjem i eksempelvis Århus, tildeler vi dig desuden en fast assistent, som kender dit hjem og dine krav til rengøring. Hvis det skulle ske, at din faste rengøringsassistent bliver forhindret i at møde op, bestemmer du selv, om du vil have besøg af en vikar i stedet, om du vil udskyde besøget, eller om du vil aflyse uden beregning.

Du vil i øvrigt altid have mulighed for at ændre forhold i den indgåede aftale, når vi håndterer din private rengøring i Århus og omegn.

Uddannet personale

Vi sætter desuden en ære i at uddanne vores personale til at passe på dit hjem, som var det deres eget. Hvis det alligevel skulle ske, at vi kommer til at gøre skade på nogle af dine ting, er vi selvfølgelig forsikrede, og derfor vil du altid modtage en økonomisk erstatning i tilfælde af uheld.

Billig privat rengøring i Århus og omegn

Når du benytter os til at stå for den private rengøring hjemme hos dig i Århus, Silkeborg eller Skanderborg kan du trække en del af prisen fra i skat. Servicegruppen NORD er et registreret firma, og derfor kan du få glæde af håndværkerfradraget, når vi udfører serviceydelser som havearbejde eller privat rengøring i dit hjem i Århus og omegn. Dermed bliver hver 3. rengøring gratis.

 

Du kan kontakte os på 53 53 66 00 eller e-mail eller bestille et online tilbud, hvis du har behov for effektiv og pålidelig privat rengøring i Århus og omegn.

_________________________________

 

Lisbeth  (5 stjerner)

Dygtig rengøring
Vi har nu brugt Service Nord til privat rengøring gennem et halvt år. Det er bare super fedt og vi er meget tilfredse. Der er en hel klar aftale om hvad der skal gøres fra gang til gang. Betalingen er nem og kører, og det er altid de samme personer, der kommer.
Det bedste er, at de to, som kommer er assistenterne, fordi de simpelthen er supersøde og pålidelige. De har aldrig meldt afbud og de er trofaste og effektive.


_________________________________

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde. Bolig/job ordningen, populært kaldet "servicefradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 6.400,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.
bottom of page