top of page

PRIVAT RENGØRING AALBORG OG RESTEN AF LANDET

Hos Servicegruppen NORD udfører vi privat rengøring i Aalborg samt København, Odense, Århus og resten af Danmark. Vores service er landsdækkende, og vores dygtige og engagerede rengøringsassistenter står klar til at tilbyde dig kvalitetsbevidst og pålidelig service, når du har brug for at få udført privat rengøring i dit hjem i Aalborg - eller hvor du nu befinder dig.

Kvalitetssikret privat rengøring i Aalborg og omegn

Servicegruppen NORD er en rengørings- og servicevirksomhed, som tilbyder privat rengøring i Aalborg og det øvrige Danmark.

Servicegruppen NORD - Tryghed og fleksibilitet

Selvom kvaliteten er i højsædet, er tryghed og fleksibilitet en lige så stor del af Servicegruppen NORD. Derfor kan du altid tilpasse og skræddersy vores services, så de matcher dine behov, ligesom du til enhver tid kan lave om på vores aftale, hvis dine krav til pris, frekvens og omfang skulle ændre sig undervejs.

 

Vi giver dig tryghed ved at tildele dig en fast rengøringsassistent, som du kender - og som kender dine krav og forventninger til rengøringen i dit hjem. Skulle det ske, at din faste assistent skulle blive forhindret i at møde op, bestemmer du selv, om du vil aflyse besøget uden omkostninger, om du vil flytte rengøringen til en anden dag, eller om en af vores faste vikarer skal afløse.

 

Selvfølgelig passer vi også godt på dit hjem. For når du har behov for privat rengøring i Aalborg, er det en selvfølge, at du modtager en tillidsvækkende behandling med respekt for dit hus og dine ting. Skulle uheldet være ude, dækker vores forsikring naturligvis skaden.

Ring og få en uforpligtende snak?

Ønsker du et tilbud på grundig og professionel privat rengøring i dit hjem i Aalborg? Du er meget velkommen til at ringe og få en snak og hører nærmere om rengøring i dit hjem - det er ganske gratis og helt uforpligtende.

 

Kontakt os på telefonen alle dage mellem 08:00 og 15:30, eller skriv en mail - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

_________________________________

 

Lisbeth Gade (5 stjerner)

Dygtig rengøring
Vi har nu brugt Service Nord til privat rengøring gennem et halvt år. Det er bare super fedt og vi er meget tilfredse. Der er en hel klar aftale om hvad der skal gøres fra gang til gang. Betalingen er nem og kører, og det er altid de samme personer, der kommer.
Det bedste er, at de to, som kommer er Dejan og Zora, fordi de simpelthen er supersøde og pålidelige. De har aldrig meldt afbud og de er trofaste og effektive.


_________________________________

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde. Bolig/job ordningen, populært kaldet "servicefradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 6.400,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.
bottom of page