PRIVAT RENGØRING AALBORG OG RESTEN AF LANDET

Hos Servicegruppen NORD udfører vi privat rengøring i Aalborg samt København, Odense, Århus og resten af Danmark. Vores service er landsdækkende, og vores dygtige og engagerede rengøringsassistenter står klar til at tilbyde dig kvalitetsbevidst og pålidelig service, når du har brug for at få udført privat rengøring i dit hjem i Aalborg - eller hvor du nu befinder dig.

Kvalitetssikret privat rengøring i Aalborg og omegn

Servicegruppen NORD er en rengørings- og servicevirksomhed, som tilbyder en bred vifte af services i og omkring dit hjem. Vi udfører alt fra haveservice over malerarbejde til afslibning og lakering af gulve, men vi fokuserer dog primært på privat rengøring i Aalborg og det øvrige Danmark.

I løbet af årene har vi tilegnet os bred erfaring inden for vores fag, men det betyder ikke, at vi hviler på laurbærrene. Tværtimod prioriterer vi løbende videreuddannelse af vores rengøringsassistenter højt, og vores inspektører tjekker kvaliteten af deres arbejde med jævne mellemrum. Ganske enkelt fordi vi vil være din foretrukne udbyder af privat rengøring i Aalborg og omegn.

Servicegruppen NORD - Tryghed og fleksibilitet

Selvom kvaliteten er i højsædet, er tryghed og fleksibilitet en lige så stor del af Servicegruppen NORD. Derfor kan du altid tilpasse og skræddersy vores services, så de matcher dine behov, ligesom du til enhver tid kan lave om på vores aftale, hvis dine krav til pris, frekvens og omfang skulle ændre sig undervejs.

 

Vi giver dig tryghed ved at tildele dig en fast rengøringsassistent, som du kender - og som kender dine krav og forventninger til rengøringen i dit hjem. Skulle det ske, at din faste assistent skulle blive forhindret i at møde op, bestemmer du selv, om du vil aflyse besøget uden omkostninger, om du vil flytte rengøringen til en anden dag, eller om en af vores faste vikarer skal afløse.

 

Selvfølgelig passer vi også godt på dit hjem. For når du har behov for privat rengøring i Aalborg, er det en selvfølge, at du modtager en tillidsvækkende behandling med respekt for dit hus og dine ting. Skulle uheldet være ude, dækker vores forsikring naturligvis skaden.

Skal vi komme forbi til en uforpligtende snak?

Ønsker du et tilbud på grundig og professionel privat rengøring i dit hjem i Aalborg? Vi kommer gerne forbi til en snak og hører nærmere - det er ganske gratis og helt uforpligtende.

 

Kontakt os på telefonen alle dage mellem 08: og 16:00, eller skriv en mail - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

_________________________________

 

Lisbeth Gade (5 stjerner)

Dygtig rengøring
Vi har nu brugt Service Nord til privat rengøring gennem et halvt år. Det er bare super fedt og vi er meget tilfredse. Der er en hel klar aftale om hvad der skal gøres fra gang til gang. Betalingen er nem og kører, og det er altid de samme personer, der kommer.
Det bedste er, at de to, som kommer er Dejan og Zora, fordi de simpelthen er supersøde og pålidelige. De har aldrig meldt afbud og de er trofaste og effektive.


_________________________________

Frank Offersen - ring og hør mere om rengøring
Husk at du kan få tilskud til din rengøring, vinduespolering eller dit havearbejde.
Bolig/job ordningen, populært kaldet ”håndværkerfradraget”, betyder, at du kan fratrække op til kr. 6.200,- i skat pr. beboer over 18 år på matriklen.

Servicegruppen NORD ©

Hovedgaden 26-28  -  2970 Hørsholm  -  53 53 66 00  -  kontor@servicenord.dk

  • Facebook Social Icon