top of page

ERHVERVSRENGØRING I KOLDING

Professionel erhvervsrengøring i Kolding er til gavn for både den enkelte medarbejder og virksomheden generelt. Grundig rengøring fjerner bakterier, skidt og snavs, hvilket ikke alene giver et bedre indeklima, men også bidrager positivt til virksomheden ydre fremtoning.

Lyder dette tiltalende i dine ører? Så kan du her læse mere om de forskellige services, vi tilbyder hos Servicegruppen NORD.

Daglig rengøring

Mange erhvervskunder vælger at benytte sig af vores daglige rengøringsservice. Her kommer vi ud i virksomheden – hvad enten der er tale om kontorarealer eller butikslokaler – og gør rent på et aftalt tidspunkt hver dag. Denne daglige rengøring indebærer som oftest støvsugning, gulvvask, overfladerengøring og rengøring af køkkener og toiletter, så både kunder og medarbejder har rene faciliteter at færdes i.

Basis og udvidet erhvervsrengøring i Kolding

Alle virksomheder er forskellige, og derfor tilbyder vi rengøringsservices, der spænder bredt. Dette gør vi for at imødekomme så mange forskellige erhvervskunder som muligt, samt for at kunne tilbyde services, der passer til ethvert behov.

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
bottom of page