top of page

ERHVERVSRENGØRING I RANDERS

 

Servicegruppen NORD er en landsdækkende rengøringsvirksomhed, som vægter professionalisme og tryghed højt.

Vi leverer rengøring over hele landet i både små og større byer, og søger du erhvervsrengøring i Randers, kan du få vores hjælp til at opnå høj kvalitet i rengøringen.

Rengøring og vedligeholdelse

Med vores erhvervsrengøring i Randers kan virksomheder få netop den rengøringsløsning, de har brug for. Vi tilbyder almindelig basisrengøring og hovedrengøring, og hvor ofte dette skal udføres, er op til den enkelte virksomhed at afgøre. Vi rykker gerne ud hver dag, og tilbyder også at udføre enkeltstående rengøringsopgaver.

Vi er en alsidig rengøringsvirksomhed, og udover traditionel erhvervsrengøring i Randers tilbyder vi derfor også andre services, som er relevante for de fleste virksomheder.

Vi passer på din virksomhed

Det er en tillidssag, når virksomheder lukker os ind og overlader rengøringen til os. Derfor gør vi altid vores bedste for at leve op til både krav og forventninger, så vores erhvervsrengøring i Randers bidrager til at skabe en velfungerende virksomhed.

Dette gør vi ved at arbejde professionelt og omhyggeligt. På kontorer er der typisk mange computere og andet følsomt it-udstyr, og for at undgå at der sker skader på dette, går vi altid til rengøringen med stor omhu. Også i butikker og i mange andre virksomheder er der ting, der kan gå i stykker, hvis ikke man passer på, og derfor oplærer vi også vores rengøringsassistenter om, hvordan man bedst rengør sådanne skrøbelige typer af interiør.

 

Skulle det imod forventning alligevel ske, at noget går i stykker eller på anden vis bliver beskadiget, er alle rengøringsassistenter forsikrede. Det betyder, at vi dækker alle omkostninger, så din virksomhed ikke skal bøde for vores fejl.

Et rengøringsfirma du kan regne med

Det er ikke kun i forhold til skader, at du kan regne med, at vi er ærlige og forsikrede. Også når det kommer til tid, går vi op i at være loyale over for vores kunder. Vi leverer erhvervsrengøring i Randers med fokus på at overholde alle indgåede aftaler. Derfor lægger vi særligt vægt på, at vores rengøring er færdig til tiden, så mødelokaler, kontorer og butikslokaler er rene og indbydende, når kunder og medarbejdere rykker ind.

Servicegruppen NORD er med andre ord et kvalitetsbevidst rengøringsfirma, der er til at regne med.

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
bottom of page