top of page

ERHVERVSRENGØRING I ODENSE

Har du erhvervslokaler i eller i nærheden af Odense? Og kunne du tænke dig professionel håndtering af alle rengørings relaterede opgaver? Så har du med erhvervsrengøring i Odense fra Servicegruppen NORD mulighed for at vælge præcis den rengøringsløsning, der passer til din virksomheds behov.

En bred vifte rengøringsservices

Hos Servicegruppen NORD har vi specialiseret os i rengøring af virksomheder i alle størrelser. Derfor finder du hos os et bredt udvalg af services.

Vi tilbyder at klare såvel små som større rengøringsopgaver, og du kan få vores hjælp til alt fra støvsugning, gulvvask og overfladerengøring til vinduespudsning, malerarbejde og gulvafslibning. Ingen rengøringsopgave er hverken for stor eller for lille for os, og vi skræddersyr en personlig rengøringsløsning til alle erhvervskunder.

Rengøringsprodukter af høj kvalitet

Hos Servicegruppen NORD går vi op i kvalitet. Det gælder både kvalitet i vores arbejde og kvalitet i vores produkter. For uden de rette produkter, er det ikke muligt at levere en tilfredsstillende rengøringsløsning, og derfor går vi op i, hvilke produkter vi anvender.

Alle vores rengøringsmidler er svanemærkede og lever op til astma-allergi forbundets krav. Det betyder, at du trygt kan stole på, at vores erhvervsrengøring leveres med omtanke for både dit og vores medarbejderes helbred. Desuden lever vores rengøringsprodukter op til miljømæssige standarder, så vi ikke belaster miljøet unødigt.

Vælger du at lade os stå for jeres erhvervsrengøring i Odense, vælger du således også en rengøring af høj kvalitet, der tilgodeser mennesker og miljø.

Rengøring med forsikring

I virksomheder – hvad enten der er tale om produktionsarealer eller kontorområder – er der typisk mange særlige ejendele, som skal passes på. For selvom det er vigtigt at komme ud i ethvert hjørne og få bugt med alle bakterier, skal rengøringen udføres forsigtigt, så intet går i stykker.

Alle vores medarbejdere har stor erfaring med erhvervsrengøring, og derfor har de også erfaring med, hvordan man omgås elektronik, mekanik og andre særlige redskaber bedst muligt.

Skulle det mod forventning alligevel ske, at noget går i stykker eller tager skade under vores rengøring, er vi tilstrækkeligt forsikrede. Vi dækker naturligvis alle skader og omkostninger forbundet hertil, så du som erhvervskunde ikke bøder for vores fejl.

Vi tager altid kontakt til dig, hvis der sker skade på en eller flere af dine ting, og hvis du opdager, at noget har taget skade, uden vi selv har lagt mærke til det, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi løser problemet hurtigst muligt.

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
bottom of page