top of page

ERHVERVSRENGØRING I NORDJYLLAND

 

Alle virksomheder – store som små – kan få glæde af Servicegruppen NORD. Vi tilbyder erhvervsrengøring i Nordjylland og dækker det meste af landet, hvilket gør os til en landsdækkende rengøringsvirksomhed.

Kvalitet, tryghed og fleksibilitet er nøgleord i al vores arbejde, og når vi gør rent hos dig, kan du således forvente, at disse tre ting går hånd i hånd om at skabe den absolut bedste rengøringsløsning.

Professionel rengøring

Rengøring er en nødvendighed i alle virksomheder. Både kunder og ansatte skal have ordentlige forhold at færdes i, hvis både kundeoplevelsen og arbejdsmiljøet skal være i top. Ikke desto mindre har mange virksomheder grundet travlhed vanskeligt ved at finde tid til at klare den nødvendige rengøring. Derfor prioriteres rengøring mange gange sidst, hvilket går ud over virksomhedens fremtoning.

Heldigvis har Servicegruppen NORD løsningen på problemet. For virksomheder beliggende i den nordlige del af Danmark kan vi tilbyde erhvervsrengøring i Nordjylland, hvor vi på professionel og effektiv vis rengør både stort og småt.

Vi tilbyder både almindelig rengøring på daglig basis og forskellige typer af hovedrengøring – eksempelvis i forbindelse med flytning. Har din virksomhed et særligt rengøringsbehov, tilbyder vi også skræddersyet rengøring, og dette kan gøres som både en enkeltstående eller en tilbagevendende service. Ingen rengøringsopgave er hverken for stor eller for lille for os, og derfor ser vi frem til at hjælpe dig med at sikre en ren virksomhed.

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
bottom of page