top of page

ERHVERVSRENGØRING I KOLDING

Professionel erhvervsrengøring i Kolding er til gavn for både den enkelte medarbejder og virksomheden generelt. Grundig rengøring fjerner bakterier, skidt og snavs, hvilket ikke alene giver et bedre indeklima, men også bidrager positivt til virksomheden ydre fremtoning.

Lyder dette tiltalende i dine ører? Så kan du her læse mere om de forskellige services, vi tilbyder hos Servicegruppen NORD.

Daglig rengøring

Mange erhvervskunder vælger at benytte sig af vores daglige rengøringsservice. Her kommer vi ud i virksomheden – hvad enten der er tale om kontorarealer eller butikslokaler – og gør rent på et aftalt tidspunkt hver dag. Denne daglige rengøring indebærer som oftest støvsugning, gulvvask, overfladerengøring og rengøring af køkkener og toiletter, så både kunder og medarbejder har rene faciliteter at færdes i.

Basis og udvidet erhvervsrengøring i Kolding

Alle virksomheder er forskellige, og derfor tilbyder vi rengøringsservices, der spænder bredt. Dette gør vi for at imødekomme så mange forskellige erhvervskunder som muligt, samt for at kunne tilbyde services, der passer til ethvert behov.

Vedligeholdelse – sparer dig for store udgifter

Der er god grund til at prioritere vedligeholdelse højt. Hvad enten der er tale om gulve, vaske eller planter, spiller det en afgørende rolle for tingenes holdbarhed, at de regelmæssigt gives opmærksomhed. For hvis ikke gulve rengøres og vedligeholdelse, kan de tage skade i så høj en grad, at en udskiftning er den eneste måde at genvinde et flot udseende.

Som specialister inden for såvel gulvservice kan vi hjælpe virksomheder med at undgå, at det når så vidt. Med en række forskellige behandlinger tilbyder vi med gulvservice løbende vedligeholdelse. Desuden tilbyder vi polering af stålvaske, så de genvinder et flot udseende.

 

Vi tilbyder således at vedligeholde at fra gulve og planter til vaske, så tingenes holdbarhed optimeres, og virksomheder dermed slipper for at skulle bruge mange penge på nyt.

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
bottom of page