top of page

ERHVERVSRENGØRING I HJØRRING

Rengøring er et basalt behov i såvel private hjem som i virksomheder. Ikke desto mindre vil mange mennesker hellere bruge deres tid på andet end støvsugning og gulvvask, og derfor tilbyder Servicegruppen NORD alt tage hånd om alt inden for rengøring.

Vi hjælper således med at gøre livet lettere for både private og erhverv. Vi tilbyder et væld af services i hele landet, og har du brug for erhvervsrengøring i Hjørring, rykker vi gerne ud med kost og spand og leverer rengøring af høj kvalitet.

Vores services – alt i rengøring og vedligeholdelse

Hos os har virksomheder mulighed for at vælge mellem forskellige rengøringsløsninger. Vi har interesse i, at virksomheder får netop den erhvervsrengøring i Hjørring, de har brug for, og derfor er vi også fleksible i vores services.

Har en virksomhed behov for daglig rengøring, tilbyder vi almindelig basisrengøring hver dag. Her sørger vi for at gulve, overflader, toiletter og køkkener altid tager sig godt ud for både medarbejdere og kunder. Nogle virksomheder foretrækker hovedrengøring frem for rengøring på daglig basis, og til disse virksomheder tilbyder vi erhvervsrengøring i Hjørring med større intervaller, hvor vi for alvor arbejder i dybden og gør rent i alle hjørner og afkroge.

Derudover tilbyder vi vinduespudsning både ude og inde, så vinduer og indgangspartier fremstår skinnende.

Kontakt os og hør mere

Hvis du kunne tænke dig erhvervsrengøring i din virksomhed i Hjørring, er du altid velkommen til at kontakte os i Servicegruppen NORD. Ingen virksomhed er hverken for stor eller lille til at kunne få glæde af vores erhvervsrengøring i Hjørring, og derfor hører vi gerne fra alle interesserede.

Vi sender en af vores professionelle rådgivere ud til din virksomhed. I fællesskab vil I her gennemgå alle lokaler, som skal rengøres, og vi vil give dig et mere indgående kendskab til, hvordan vores services lever op til virksomhedens krav og forventninger. På denne baggrund udarbejder vi en unik rengøringsløsning til virksomheden, som indeholder beskrivelser, tidspunkter og andre aftaler vedrørende rengøringen.

Når aftalen er godkendt, påbegynder vi vores arbejde, og herefter kan du og resten af medarbejderne i virksomheden se frem til kvalitetsrengøring leveret til tiden.

Har du spørgsmål til vores services, eller ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for erhvervsrengøring i Hjørring, sidder vi klar ved både taster og telefon.

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
bottom of page