top of page

ERHVERVSRENGØRING I FREDERICIA

Står du og mangler erhvervsrengøring i Fredericia, er Servicegruppen NORD det helt rigtige valg. Vi har mange års erfaring med både lettere og mere omfattende rengøringsservices, og uanset opgavens omfang opnår vi skinnende resultater.

Erhvervsrengøring i Fredericia henvender sig til både butikker, kontorer og andre erhvervsbygninger, hvor man ønsker rene miljøer. Med os som leverandør kan I se frem til effektiv og fleksibel erhvervsrengøring i Fredericia med fokus på kvalitet i al arbejde.

Et bedre arbejdsmiljø

Hos Servicegruppen NORD hjælper vi hver dag mange virksomheder med at sikre gode arbejdsmiljøer. Et godt arbejdsmiljø har nemlig afgørende betydning for både effektiviteten og kvaliteten af det arbejde, der udføres, og derfor lægger vi vægt på at skabe et godt indeklima.

Indeklimaet på et kontor påvirkes af, hvor rent der er, hvilket betyder, at vi i vores erhvervsrengøring i Fredericia sørger for, at der er rent i alle hjørner. Vi tørrer alt fra skriveborde, stole og reoler af for støv, og det samme gør sig gældende for computere og andet it-udstyr.

Udover at sikre et bedre arbejdsmiljø, medvirker vores erhvervsrengøring i Fredericia også til at nedbringe fravær og antallet af sygedage. Jo bedre et indeklima, desto bedre arbejdsbetingelser har medarbejderne, og derfor er der god grund til at vægte grundig erhvervsrengøring i Fredericia højt.

Erhvervsrengøring i Fredericia med et smil

Alle rengøringsassistenter fra Servicegruppen NORD vasker, støvsuger, støver af og pudser med et smil på læben. Vores medarbejdere går op i deres arbejde, og dette afspejler sig i udførelsen af rengøringsservices, hvor kvalitet og overskud smitter af på rengøringen.

For os er et godt forhold mellem de enkelte rengøringsassistenter og virksomheder afgørende for at opnå et velfungerende samarbejde. Vi ønsker altid at leve op til virksomheders krav og personlige præferencer, og vores erfaring siger os, at den bedste måde at gøre dette på, er ved at have en fast rengøringsassistent tilknyttet hver virksomhed. På denne måde har rengøringsassistenten et indgående kendskab til virksomheden, og samtidig kan virksomheden trygt stole på, at rengøring lever op til ønsker og behov – hver gang!

Løbende kvalitetssikring

Til trods for at alle vores rengøringsassistenter gør et stort og godt stykke arbejde, er vi altid interesseret i, hvordan vi kan gøre tingene endnu bedre. Af denne grund foretager vi løbende kvalitetssikring af al vores erhvervsrengøring i Fredericia, hvor vores services ses efter i sømmene.

For vores kunder betyder dette, at der hurtigt bliver rettet op, hvis der er noget, der kan forbedres, og samtidig bestræber vi os hele tiden på at levere en endnu bedre service.

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
bottom of page