top of page

ERHVERVSRENGØRING I ÅRHUS, SKANDERBORG OG SILKEBORG

Servicegruppen NORD gør rent for både små og store virksomheder. Vi tilbyder en bred vifte af rengøringsservices, så virksomheder og detailbutikker er sikret skinnende rene arbejdsmiljøer og forhold for kunder og andre besøgende.

Vi har mange års erfaring med serviceløsninger til erhvervsdrivende kunder, og derfor kan vi tilbyde enhver virksomhed professionel erhvervsrengøring i både Århus, Silkeborg, Skanderborg og resten af landet. Vi er en landsdækkende leverandør af kvalitets rengøring!

Vores services

Vores erhvervsrengøring i området omkring Århus, Skanderborg og Silkeborg spænder over mange services. Af almindelige rengøringsydelser tilbyder vi basis rengøring, hovedrengøring, flytterengøring og rengøringsløsninger skræddersyet til den enkelte virksomheds behov.

Engagerede medarbejdere

Hos Servicegruppen NORD har vi ene og alene engagerede medarbejdere. Vi ønsker at gøre en forskel i såvel private- som erhvervskunders hverdag, og derfor lægger vi vægt på kvalitet, tryghed og fleksibilitet i vores arbejde.

En forudsætning for at kunne levere rengøring af høj kvalitet er kendskab til samt beherskelse af de rette teknikker og arbejdsmetoder. Med grundig oplæring uddanner vi alle vores medarbejdere inden for rengøringsfaget, så de har, hvad der skal til for at levere gode services for vores kunder. Vores medarbejdere, som leverer erhvervsrengøring i Århus, Silkeborg og Skanderborg, er desuden løbende under videreuddannelse, så de altid er opdateret omkring nye teknikker til at opnå den absolut bedste rengøring.

Planlægning og tilpasning

Hvis du har interesse i, at Servicegruppen NORD varetager din erhvervsrengøring i Århus, sender vi vores rådgivere ud på et første uforpligtende besøg. Dette besøg er naturligvis også gratis. Her gennemgår vi, hvilke arealer der skal rengøres, samt hvilke specifikke behov I har til rengøringen.

Professionel erhvervsrengøring i Århus, Skanderborg og Silkeborg

På baggrund af denne grundige gennemgang vil vi planlægge en rengøringsløsning, som I får til gennemgang og godkendelse, før vi påbegynder vores arbejde. Her får I et nøje indblik i, hvad vores services indebærer, og herefter er det op til jer at beslutte, hvor ofte I ønsker, vi skal foretage erhvervsrengøring i Århus hos jer.

Alle virksomheder får tilknyttet et personligt team, så der er en eller flere faste assistenter på rengøringsopgaven. Dette sikrer både tryghed og effektivitet i rengøringen. Der er altid mulighed for at ændre i den specifikke aftale, så vores services tilpasses jeres behov.

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
bottom of page