top of page

ERHVERVSRENGØRING I AALBORG

 

Rengøringsfirmaet Servicegruppen NORD udfører mange forskellige former for rengøring og tilbyder services inden for vedligeholdelse.

Vi er glade for at kunne tilbyde erhvervsrengøring i både Aalborg og resten af landet, og vores dygtige rengøringsassistenter står klar til at rykke ud til enhver opgave. Vi servicerer alle typer af erhvervskunder og tilbyder dermed rengøring af alt fra kontorarealer og mødelokaler til butikker og andre erhvervsmål.

Professionel rengøring og vedligeholdelse

Basisrengøring, hovedrengøring og flytterengøring er nogle af vores mest populære ydelser inden for erhvervsrengøring i Aalborg. Frekvensen er op til den enkelte virksomhed at bestemme, og vi gør gerne rent på både daglig, ugentlig og månedlig basis.

Alle vores rengøringsydelser udføres af professionelle rengøringsassistenter og ved brug af nogle af markedets absolut bedste og mest miljørigtige produkter. Dette er vores måde at sikre, at rengøringen lever op til professionelle standarder.

Fordele ved erhvervsrengøring

Har du en virksomhed i eller i nærheden af Aalborg? Så er der mange gode grunde til at vælge at lade et professionelt rengøringsfirma tage hånd om rengøringen.

Først og fremmest slipper du med erhvervsrengøring i Aalborg for selv at bruge tid på at gøre rent. Det er både tids- og ressourcekrævende at holde køkkener, toiletter, indgangspartier og arbejdsområder rene, og derfor vælger mange virksomheder at frigøre tid ved at lade professionelle rengøringsassistenter klare rengøringen.

For det andet kan det uden den rette indsigt i rengøring være vanskeligt at opnå tilfredsstillende resultater. Viden om teknikker, metoder og produkter har stor betydning for kvaliteten af rengøring, og derfor er det en fordel at overlade arbejdet til uddannede rengøringsassistenter, som har erfaring inden for langt de fleste former for rengøring.

Vi er fleksible

Har virksomheden været igennem en travl periode? Eller er der opstået et rengøringsbehov med kort varsel? Hos Servicegruppen NORD tilbyder vi fleksibel erhvervsrengøring i Aalborg, og det betyder, at vi altid står til rådighed.

Derfor giver vi mulighed for, at virksomheder kan få ekstra grundig rengøring, selvom det ikke var en del af den umiddelbare aftale, og alle virksomheder kan altid kontakte os, hvis de har brug for vores hjælp til at løse en særlig rengøringsopgave. Der er desuden mulighed for at ændre i rengøringsaftalen, så vores services matcher virksomhedens behov.

Frank Offersen - Servicegruppen NORD
bottom of page